mxzibi Opublikowano 8 Lipca 2007 Opublikowano 8 Lipca 2007 Witam ! Mam problem z silnikiem tzn. ;( kiedy silnik się nagrzeje to na wolnych obrotach zaczyna nim lekko szarpac Jak dodam lekko gazu obiaw ten zanika do momentu kiedy rusze i przejadę sie kawałek musze dodac że kiedy silnik szerpie (drży) to obrotomierz wskazuje normalne obr. silnika. Może ktoś miał podobny przypadek i go rozwiązał to niech napisze. Pozdrawiam. Zibi
spanky Opublikowano 9 Lipca 2007 Opublikowano 9 Lipca 2007 Witam ! Mam problem z silnikiem tzn. ;( kiedy silnik się nagrzeje to na wolnych obrotach zaczyna nim lekko szarpac Jak dodam lekko gazu obiaw ten zanika do momentu kiedy rusze i przejadę sie kawałek musze dodac że kiedy silnik szerpie (drży) to obrotomierz wskazuje normalne obr. silnika. Może ktoś miał podobny przypadek i go rozwiązał to niech napisze. Pozdrawiam. Zibi kiedy zmeiniales filtr paliwa ..... ? podpinałes Vag'a ?
Bartekl Opublikowano 9 Lipca 2007 Opublikowano 9 Lipca 2007 Hej Bartek [1,9 130KM] mam dokładnie to samo wymieniłem filtr paliwa trzy dni temu bo z niego ciekło obiawy nie ustąpiły. Drgania nie pojawiają się zawsze, ale czasami przy każdym postoju. Drgania nasilają się jak włącze klime. W ASO Audi w Kalisu powiedzieli że drgania w tych silnika to norma, ale ja w to nie wierzę bo to wcale nie jest przyjemne. Auto miało diagnostykę silnika i nic nie wychodzi a gołym okiem widać że postoju dziwnie pracuje. Innych dolegliwości nie ma.
mxzibi Opublikowano 14 Lipca 2007 Autor Opublikowano 14 Lipca 2007 witam sorki że wcześniej nie odpisałem ale miałem problemy z kompem Wymieniłem filtr paliwa i jak narazie jest ok!!!!!!!!!! Waga wpinałem wcześniej i było ok!!!!!!!
Rekomendowane odpowiedzi