Wachstiel Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 Po załączeniu samochodu grają wszystkie 4 głośniki. Jednak po pewnej chwili głośnik od pasażera koło kierowcy przestaje grać (gra bardzo cicho). Gdy się wyłączy samochód i postoi chwile głośnik znów gra normalnie aż po chwili to samo. Nie zauważyłem aby po tym jak przestanie grać sam się załączył znowu.
zbychzz Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 sprawdź kabelek do tego głośnika bo pewnie styka ledwo i stąd ta magia. U mnie tak samo było i wystarczyło że poprawiłem kabelki przy radyjku i ok.
piterkrk Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 U mnie był przerwany styk w kostce radia. Po zmianie na nowy problem zniknął.
grzenia Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Sprawdź łączenie karoserii z drzwiami ściągnij gumę i sprawdź kable czy nie są nadłamane i powinno być ok
Artur82 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 tak jak koledy pisza sprawdz kable a moderator powinnien przeniesc chyba watek do innego dzialu
Tombik Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 ja mialem problem z uszkodzonymi kablami w gumie miedzy drzwiami a wnetrzem ,wywalalo mi bledy na vagu ale teraz jest juz ok
Rekomendowane odpowiedzi