wiciu1919 Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 Witam Wyrwałem ładne Audi w dobrej cenie jedynym mankamentem jest to ze nie działa centralny zamek ponieważ nie ma pompki właściciel dał mi inna ale to jest stary typ z jednym wyjściem pneumatycznym jak by bylo tego mało ktoś uciął główna wtyczkę aby złaczyć dwa kable po to żeby działały el.szyby (są 4) łącznie uciętych jest 8 kabli nie wiem skąd taką wtyczkę wziąć i jak piny są podłączone. Obecnie też nie działa mi oświetlenie kabiny lampki pod nogami też nie Czy ma to wpływ też na klime??? Wogóle nie wiem jak dojść jaki dokładnie był tam typ pompki tak żeby wszystko działało może jakoś z vinu da sie odczytać??? pozdr
krupskim Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 Podaj jakie kolory kabelków masz w uciętej wiązce to wtyczkę znajdę. Jaki masz kluczyk - czy ma przyciski i ile?
wiciu1919 Opublikowano 5 Maja 2010 Autor Opublikowano 5 Maja 2010 nie mam przycisków auto jest sprowadzone chyba bez pilota alarmu i bez immo Był bym bardzo wdzięczny odkupił bym ta kostke pozdr
krupskim Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 Na zdjęciu kolorow nie widać. Musisz mni opisać po kolei dokladnie kolory z brakującej czarnej kostki, myślę ,że pompke też znajdę. Pisz na priv.
wiciu1919 Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Opublikowano 6 Maja 2010 Witam Kolory kabli -Gruby brązowy -gruby czerwony z czarnym paskiem -gruby czarny z białym paskiem -gruby czerwony z niebieskim paskiem -cienki brązowy z białym paskiem -cienki czarny z żółtym paskiem -cienki czarny z zielonym paskiem -cienki brązowy z białym paskiem dodaje z zdjęcie karteczki z wyposażeniem jest to audi Avant
wiciu1919 Opublikowano 7 Maja 2010 Autor Opublikowano 7 Maja 2010 Witam Z pompka to jeszcze sie wstrzymam bo czekam aż sprzedajacy przywieźie mi fakture i ma tez dac pompke ale wtyczke bym kupił jaka cena ???? pozdr
krupskim Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 15PLN z wysyłką - tylko wpłać na konto .Musisz dać odpowiedź najpóźniej jutro bo wyjeżdżam w poniedzialek rano. Dane do wplaty Krupski Mariusz 22-400 Zamość ul. Polna 22/19 PKO SA 92124028161111000040169822. Jeśli zgoda to podaj adres i wyślę jutro priorytetem.
Rekomendowane odpowiedzi