Artur24 Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 Problem wygląda tak nie działa żaden nawiew . Po przeczytaniu kilku tematów w tej sprawie podjąłem sie wybebeszenia osłon dobrałem się do silniczków i okazało się że silniczki zmieniają położenie klap ale powietrza ani widu ani słychu jaka może być przyczyna Proszę o rady bo furą strach wyjechać z zaparowanymi szybami
wojtekce Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 może po prostu masz zapchany filtr kabinowy :gwizdanie:
Artur24 Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Opublikowano 6 Maja 2010 Dmuchawa chodzi podmieniałem już panel klimy ,sprawdziłem filtr przeciwpyłowy,na obiegu zamkniętym też nie dmucha co mogło paść więcej może jakiś czujnik tylko jaki
kangur Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 skoronie dmucha wogole a dmuchawa chodzi to pewnie jaks klapa sie zablokowala. klimatronik pokazuje jakis blad??
Artur24 Opublikowano 7 Maja 2010 Autor Opublikowano 7 Maja 2010 Problem chyba opanowany nie dmucha bo wsadziłem wentylator od angola i zamiast wiać do środka wieje w drugą stronę , ma ktoś pomysł na przeróbkę aby wiał w drugą stronę z góry dzieki za pomoc
krzysztof61 Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 nie jestem pewien ale moze zmien biegunowosc kabla do silnika dmuchawy , ale na pewno dmuchawa musi byc odizolowana od nadwozia , bo zrobisz zwarcie
Rekomendowane odpowiedzi