Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[INNE] S4 DTM 25th Anniversary Quattro 1 of 250

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
A no to chyba że tak , ładna fura mi się marzył DTM nawet angol tutaj , ale prawda taka że przynajmniej 2 razy droższy był od mojej fundusze nie pozwoliły na taki zakup , ale może kiedyś swoją doprowadzę do takiego stanu jak choćby Twoja , pozdrawiam :)

oooooo to mnie Grzegorzu zaskoczyłeś. Użytkuję ją ponad 4 lata, a nie zwróciłem na to uwagi... muszę to sprawdzić hehehehe.

Lutek90 wszystko jest do zrobienia, życzę powodzenia jednak będzie Cię to dużo kosztowało - sam pakiet karbonowy zewnętrzny jest bardzo ciężko kupić, a w ASO...hmmmm ja miałem przygodę ze zwierzakiem to w ASO za przedni spoiler karbonowy płaciłem 1900zł brutto:-)

Opublikowano

Arki,że auto masz świetne to mówiłem już osobiście.

Czy dokładka zderzaka tylnego występuje osobno??Ma jakiś nr??

Opublikowano
  • Autor

IMG_5576.jpg

IMG_5600.jpg

Niestety nie występuje osobno. Jedyne na co musisz zwrócić uwagę to, że występują dwie wersje zderzaków:

- europejska z możliwością wycięcia odblasków (są zaślepione),

- amerykańska, która niestety nie pasuje na belkę od auta europejskiego i odwrotnie:-)

Zamieszczam zdjęcia jak to wygląda z bliska:-)

Opublikowano

Mnie interesuje sama dokładka.

Chciałbym ją wpasowac do zderzaka b6:naughty::naughty:

Opublikowano
  • Autor

Hmmm myślę, że ktoś kto spawa plastiki byłby w stanie to zrobić, pytanie czy dostaniesz takie poszycie?

Opublikowano

Z wykonaniem właśnie myśle, że nie będzie problemu.

Tylko gdzie to kupić??:facepalm:

Fajnie by sie komponowało:wink:

Opublikowano
  • Autor

Tutaj jest wątek Bartka na temat DTM i zamieścił tam przykładowe ceny oryginałów:-)

[ALL B7] A4 DTM Edition

Opublikowano

2k żeby go pociąć to troche dużo :))

Sent from my iPhone using Tapatalk

Opublikowano
Mnie interesuje sama dokładka.

Chciałbym ją wpasowac do zderzaka b6:naughty::naughty:

Dyfuzor stanowi integralna cześć zderzaka niestety.

RS szyje "ala" DTM pakiet zewnętrzny, i u niego wkleiłem jak poradzili sobie Niemcy ze wspawaniem dyfuzora do kombiacza.

Arki, nie planujesz jakiegoś lepszego fotoshootingu S-ce? Fajnie by było, bo autko bardzo rzadko spotykane:slina:

Opublikowano
  • Autor

Wiesz myślałem nad sesją zdjęciową, mam nawet wykupioną domenę s4dtm.com tylko brakuje czasu. Do tego przydałby się fotograf i ktoś komu nie jest obca obróbka i montaż wideo:)

Opublikowano

Chyba mni tutaj nie było i nie wiem dlaczego?! :naughty: Piękna unikatowa sztuka! :kox:

Opublikowano
  • Autor

Dziękować, w realu wygląda o niebo lepiej:) Musze się wziąć za foty...

Opublikowano

bardzo fajny wozek, nie cudujesz z zmianami na dziwne graty jak nie ktorzy z kierownicami od niewiadomo czego, ja bym zmienił tylna klape na wersje eu, podobają sie mi fotele z logiem Q :) az dziwne ze na usa takie szły, szkoda tylko ze dales sie zrobic w bambuko z przednimi lampami :( jeszcze raz gratki

Opublikowano
  • Autor
bardzo fajny wozek, nie cudujesz z zmianami na dziwne graty jak nie ktorzy z kierownicami od niewiadomo czego, ja bym zmienił tylna klape na wersje eu, podobają sie mi fotele z logiem Q :) az dziwne ze na usa takie szły, szkoda tylko ze dales sie zrobic w bambuko z przednimi lampami :( jeszcze raz gratki

Ze względu na unikatowość modelu wszystko pozostaje jak w oryginale. Jedyne co założyłem to krateczkę pod grillem gdyż w oryginale widać niestety sterownik wentylatorów, kable itp. Co do lamp dużo nie płaciłem, miałem niezły rabat w ASO:)

25quattro_s4_012_1200.jpg

25quattro_s4_013_1200.jpg

IMG_5603.jpg

---------- Post dopisany at 20:16 ---------- Poprzedni post napisany at 20:10 ----------

bo to hamerykańska wersja, a oni mają z obu stron ryglowanie

........ i nawet z tyłu na koncu tunelu jest przycisk :wink:

Zgadza się, jest dokładnie tutaj:-)

086.jpg

Opublikowano

Ten carbon za mną chodzi! :kox: Jest taki w wersji non Q? Chodzi mi o tą część, na której jest napis quattro... :mysli:

Opublikowano
Ze względu na unikatowość modelu wszystko pozostaje jak w oryginale.

:thumbup1::thumbup1:

Opublikowano

Gdyby nie to, że to b7 to pewnie bym już sobie jakąś filozofię dorabiał, żeby tego białego kruka od Ciebie zakupić:wink:

Przepięknie się Twoje auto prezentuje!

Opublikowano
  • Autor
Ten carbon za mną chodzi! :kox: Jest taki w wersji non Q? Chodzi mi o tą część, na której jest napis quattro... :mysli:

Grzegorzu, a dokładnie, o który element chodzi? O spojler w zderzaku??

Opublikowano

Czy auto miało jakieś przygody?Bo nie napisałeś że bezwypadkowe.

Kumpel szuka S4 B7.

Opublikowano
  • Autor

Paweł wszyscy piszą, że ich auta są bezwypadkowe, a ja pisze jaki jest stan faktyczny.

Auto sprowadzone ze stanów po stłuczce, podkreślam, po stłuczce. Jest dokumentacja w postaci zdjęć. Wszystkie potrzebne części aż po śrubki i nakrętki były zamawiane w ASO. Np. chłodnice nadawały się do regeneracji - kupiłem nowe, przy lampie było delikatne ukruszenie, kupiłem nową (przy okazji 2 sztuki - brak pomarańczowych kierunków) itd.