Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[INNE] S4 DTM 25th Anniversary Quattro 1 of 250

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ten carbon za mną chodzi! :kox: Jest taki w wersji non Q? Chodzi mi o tą część, na której jest napis quattro... :mysli:

Grzegorzu, a dokładnie, o który element chodzi? O spojler w zderzaku??

Konkretnie chodzi mi o część na desce przedniej desce, ten długi element z napisaem Q... :wink4:
Opublikowano
  • Autor
Ten carbon za mną chodzi! :kox: Jest taki w wersji non Q? Chodzi mi o tą część, na której jest napis quattro... :mysli:

Grzegorzu, a dokładnie, o który element chodzi? O spojler w zderzaku??

Konkretnie chodzi mi o część na desce przedniej desce, ten długi element z napisaem Q... :wink4:

Wiesz, tego na 100% nie wiem. Jak robiliśmy zdjęcia z Bartkiem (Bart-S) to rozmawialiśmy o wersji karbonu. W tym modelu jest akurat od RS4, ale istnieje jeszcze druga odmiana. Pytanie czy tam jest emblemacik quattro:-)

Opublikowano

carbon z s4 b6 b7 i dtm występuje z logo quattro i bez, natomiast ten z rs4 tylko wystepuje z log q, ale nie wygląda to źle nawet w ośce

Opublikowano

:hi:Czyli muszę szukać czegoś do mnie. :naughty:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

piękność..

Arki kiedy focimy ? :)

Opublikowano
  • Autor

Z mojej strony nie ma problemu. Podaj termin, o której i gdzie mam się zjawić i możemy działać. Chyba, że jakiś mini spot:-)

Opublikowano

można pogadać z Bartkiem, Gwerty też chciał jakieś fotki.. Tylko póki co pogoda nie napawa optymizmem :facepalm:

Opublikowano
  • Autor

Co do pogody masz rację....na parkingu z fotkami pewnie nie poszalejemy...Pytanie kiedy zniknie śnieg, tak żeby gdzieś w centrum Poznania można by podjechać i tam porobić fotki:)

Chyba, że tak jak mówię np. w przyszłą niedzielę na parkingu, myjka jest na miejscu więc auta byłyby czyste hehehe:-) Reszta to photoshop:-)

Opublikowano

róbcie ze śniegiem! będzie do zimowych miesięcy kalendarza :naughty:

Opublikowano

w śniegu też ok, ale to gdzieś w lesie, żeby był nówka śnieg :naughty:

---------- Post dopisany at 12:58 ---------- Poprzedni post napisany at 12:55 ----------

z bartsem trzeba dogadać się i już

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Teraz to już śniegu nie uświadczymy, czekamy na spota:-)

---------- Post dopisany 18-03-2014 at 08:29 ---------- Poprzedni post napisany 07-02-2014 at 09:16 ----------

Tak sobie patrzę na światła do jazdy dziennej i ta żółta barwa wygląda okropnie....pytanie czy od czasu jak weszły diody SMD coś się zmieniło w temacie wyświetlania błędu żarówki?

Czy macie jakieś propozycje takich żarówek? Z góry dzięki za info:-)

Opublikowano

Pisz do kolegi Tomnik - ma fajne moduły LED do oswietlenia wnetrza, ale do jazdy dziennej też robi. i gwarancja 2 lata.

Opublikowano

Do DRLi z tego co wiem to Tomnik nie robi modułów. :wink: Mam od niego wnętrze i postoje a DRLe mam z motohid. Zerknij do mnie do tematu.

http://a4-klub.pl/b7-a4-s4-rs4-75/b7-blb-akjam-s-line-s4-recaro-s4b7-rs619-kieratts-leda6-pdc-carbon-rs4-str-75-a-88685/index65.html#post3798305

:wink::hi:

Opublikowano

niestandardowy ma drle od tomika chyba

Opublikowano
  • Autor

No to czytam i będę się kontaktował.

BTW do SMD z motohid jednak trzeba dołożyć rezystor - oni to nazywają filtr. OK czyli działamy:-)

Opublikowano
niestandardowy ma drle od tomika chyba

Możliwe. Jak ja pytałem to jeszcze wtedy nie miał. :wink::hi:

No to czytam i będę się kontaktował.

BTW do SMD z motohid jednak trzeba dołożyć rezystor??

:yes2: kasownik do tego u nich kupujesz odpowiedni. Montaż 10 minut. :wink: Żarówka bardzo solidnie wykonana z soczewka. Zerknij tam u mnie kilka postów niżej po wymianie jest porównanie.
Opublikowano
  • Autor

Widziałem, widziałem wygląda super:)

Opublikowano

pisz do Tomnik'a robi moduły takie ze nie trzeba rezystorów. A no i barwa piękna, idealnie komponowało się z bixem u niestandardowego

Opublikowano

Taki przedni zderzak z S4 widzial bym u siebie, swietne wnetrze.