Opublikowano 19 Stycznia 201511 l Autor dzieki cos tam sie lepiej odpycha obecnie poszukiwania nowego CCCO ale ciezko dorwac to co bym juz chcial miec w srodku zeby potem nie dokladac
Opublikowano 19 Stycznia 201511 l dzieki cos tam sie lepiej odpycha obecnie poszukiwania nowego CCCO ale ciezko dorwac to co bym juz chcial miec w srodku zeby potem nie dokladac to jest nas dwóch
Opublikowano 23 Stycznia 201511 l Autor Z racji iz bylo troche spokoju musialo sie cos wysypac..... Zanik zaplonu na 2 i 4 cylindrze sprawdzilem vcds i sypalo bledami itp Obstawialem swiece na poczatek no i wymienilem je odrazu ale lipa Podmienielem miejscami cewki no i 2 do wymiany... Dodatkowo uszczelka pod pokrywa zaworownzaczela przepuszczac ciut wiec tez do wymiany Dzis auto do lakiernika: maska, przedni zderzak i tylnie drzwi...... Konrad dzieki za pomoc
Opublikowano 23 Stycznia 201511 l Z racji iz bylo troche spokoju musialo sie cos wysypac..... Zanik zaplonu na 2 i 4 cylindrze sprawdzilem vcds i sypalo bledami itp Obstawialem swiece na poczatek no i wymienilem je odrazu ale lipa Podmienielem miejscami cewki no i 2 do wymiany... Dodatkowo uszczelka pod pokrywa zaworownzaczela przepuszczac ciut wiec tez do wymiany Dzis auto do lakiernika: maska, przedni zderzak i tylnie drzwi...... Konrad dzieki za pomoc Edytowane 23 Stycznia 201511 l przez konrad_A4
Opublikowano 25 Stycznia 201511 l Autor Ale przeciez sam mogles to zrobic oO A tymczasem male spy foto http://i.imgur.com/8d5eyqO.jpg Edytowane 25 Stycznia 201511 l przez andr3i
Opublikowano 25 Stycznia 201511 l Ale przeciez sam mogles to zrobic oO A tymczasem male spy foto http://i.imgur.com/8d5eyqO.jpg Jest już tak jak u mnie brawo
Opublikowano 25 Stycznia 201511 l Autor Grille bez chromu jakos mi bardziej leza ale To kwestia gustu wiadomo Teraz morda kompletna
Opublikowano 25 Stycznia 201511 l Grille bez chromu jakos mi bardziej leza ale To kwestia gustu wiadomo Teraz morda kompletna Wiem wiem , ale mówię bardziej o kompletnym zdesiu s-line z pdc i pod spryski
Opublikowano 25 Stycznia 201511 l Ni. Tylko s-line ze spryskami i pdc. I nie żadna rzeźba, tylko genuine [emoji10]
Opublikowano 25 Stycznia 201511 l Autor jak zwykle,robota profeska,u ciebie maniana nie przejdzie nie ma takiej opcji dzieki cykniete tel bo aparat cos szwankuje
Opublikowano 25 Stycznia 201511 l jak zwykle,robota profeska,u ciebie maniana nie przejdzie nie ma takiej opcji dzieki cykniete tel bo aparat cos szwankuje miód malina :kox: Ryju będziesz na BT ?
Opublikowano 25 Stycznia 201511 l Autor Ciezko powiedziec bo mam ciut wczesniej wizyte w pl Chcialbym ale nie wiem czy sie wyrobie, jeszcze musze przemyslec co i jak No i napewno nie autem teraz dopiero na lato ale to juz pewnie nowym