maszer Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 Witam mam Chorus od kumpla, który miał dwa kody ale żaden nie zadziałał tylko pojawiły się dwie kreseczki o błędnym wprowadzeniu 2 razy i już więcej niemożna wpisać, podobno powinno to zniknąć za około godziny ale miałem włączoną stacyjkę tak, by radio działało ale nic się nie zmieniło, przez noc było wyłączone i nadal nic, czy jest to prawda że powinienem po jakimś czasie mieć znów 2 kolejne próby? Jak to jest naprawdę, jak się wprowadzi zły kod?
lex57 Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 udaj się do jakiegoś doktora rozkoduje ci i po problemie
Góral.tz Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 prawda po czasie znów będziesz mógł wpisać kod. podaj nr radia
maszer Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Opublikowano 9 Maja 2010 Podaję wszystkie numeru które są na radiu, właśnie włączyłem stacyjkę i radio mam nadzieję że zniknie SAFE II AUZ1Z2W2947158 7 646 243 380 4B0 035 152 - Nie wiem czy 0 To zero czy O
Góral.tz Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 niestety do radia AUZ1Z2 nie ma kalkulatora i z kodem nie pomogę, więc chyba tylko wizyta u magika.
maszer Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Opublikowano 9 Maja 2010 A czy może ktoś wie jak się to robi ? Można to zrobić za pomocą jakiegoś programu? Jak tak to jakiego ? Mi po 2 godzinach się odblokował w końcu mogę wpisać nowy tylko go nie mam.
Rekomendowane odpowiedzi