Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AGB] Pierwsze w Polsce B6 2.7L V6 biturbo S-line 486PS 590NM [str. 232]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
A mam parę tematów, muszę pociągnąć wiązki do BOSE, dowiedzieć się czemu zewnętrzne fotochromy mi nie działają :), myślę nad kamerą cofania i paroma duperelami jeszcze.

Rezaj kamerę od Q7 tak jak rozmawialiśmy.

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Wyświetleń 282,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Marcino87, wybieram się jakoś w lipcu/sierpniu do Domina, to wpadaj :wink:

No śmiało chętnie pomogę :decayed: będziemy w kontakcie :thumbup1:

---------- Post dopisany at 19:16 ---------- Poprzedni post napisany at 19:16 ----------

A mam parę tematów, muszę pociągnąć wiązki do BOSE, dowiedzieć się czemu zewnętrzne fotochromy mi nie działają :), myślę nad kamerą cofania i paroma duperelami jeszcze.

coś nie tak podłączone pewnie :decayed:

Opublikowano
  • Autor

chgw, fotochromy mam fabryczne, nie dokładane, raczej coś jest zjebane w instalacji, bo kupiłem auto już z podmienionym lusterkiem fotochrom na inne (nie działało), więc może szwab coś dłubał.

Opublikowano

wymien se szybe na taka od B7 i zaloz czujnik deszczu ;) przy okazji lutujac kabelki przy MCE przegladniesz instalacje ;)

tak na marginesie to ja chyba tak bede robil bo moja szyba wola o pomste do nieba od kamyczkow :/

Opublikowano

Ponad 100PLN za sztukę... długo musiałem się namawiać na taką ekstrawagancję :decayed:

za***iście wygląda :wink: , 100pln za 1 literke/cyferke czy komplet na strone ?? :decayed:

Opublikowano

Nakleił tylko z prawej strony. Przecież wyprzedza się lewą stroną :grin:

Opublikowano
Nakleił tylko z prawej strony. Przecież wyprzedza się lewą stroną :grin:

:grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin: jakby nakleił z lewej , ktos by go wyprzedzał i zauwazył to wstyd :kox::kox::kox:

Opublikowano
  • Autor

Ponad 100PLN za sztukę... długo musiałem się namawiać na taką ekstrawagancję :decayed:

za***iście wygląda :wink: , 100pln za 1 literke/cyferke czy komplet na strone ?? :decayed:

Komplet na stronę, za literki bym nie zapłacił :decayed:

Opublikowano

Komplet na stronę, za literki bym nie zapłacił :decayed:

a ja Cie tam wiem :decayed: Nie mogłeś nic napisac , ze zamawiasz ?? tez bym se sprawił :kwasny:

Opublikowano
  • Autor
a ja Cie tam wiem :decayed: Nie mogłeś nic napisac , ze zamawiasz ?? tez bym se sprawił :kwasny:

a skad ja mam wiedziec co by ktos chcial sE sprawic :decayed: nic nie rezasz, temat Ci umarl, podam Ci pozniej numery tych znaczkow jak znajde :wink:

Opublikowano

a skad ja mam wiedziec co by ktos chcial sE sprawic :decayed: nic nie rezasz, temat Ci umarl, podam Ci pozniej numery tych znaczkow jak znajde :wink:

takie błyskotki to zawsze :grin::wink:

Opublikowano

To i ja poproszę:grin::grin:

Opublikowano

chgw, fotochromy mam fabryczne, nie dokładane, raczej coś jest zjebane w instalacji, bo kupiłem auto już z podmienionym lusterkiem fotochrom na inne (nie działało), więc może szwab coś dłubał.

wpadniesz to zobaczymy :decayed:

Opublikowano

Ty papugo sam cos wymyśl,a nie po Flyaju wszystko zgapiasz:decayed:

Opublikowano
nic nie rezasz, temat Ci umarl,

podpowiedz cos bo nie mam weny....

Opublikowano
  • Autor

Ty papugo sam cos wymyśl,a nie po Flyaju wszystko zgapiasz:decayed:

No właśnie... 5 PW dziennie mam :grin:

Opublikowano

RNS-E led + parktronic przód i tył* i jego kontroler od A3 = wizualizacja parktronika na RNSie jak w A6 C6 :kox:

*edit: oczywiście "przód i tył"

Opublikowano
  • Autor

Szkoda mi kasy na ledowego RNS'a, parktronika nie potrzebuje :grin:

...a zeby nie bylo za wesolo, to dzis dzięki glebie odjechałem z krawężnika z wywniętą do góry dokładką :kwasny::facepalm:

Mam nadzieję, że uda mi się ją zreanimować i będzie tak ładnie spasowana jak wcześniej... a to wszystko kilka dni przed urlopem :thumbdown: karma!

Opublikowano

RNS-E led + parktronic przód i jego kontroler od A3 = wizualizacja parktronika na RNSie jak w A6 C6 :kox:

Przybliżysz?:>

Opublikowano

$T2eC16ZHJHQE9nzEy9guBRMMdzY!B!~~48_20.JPG

Takie cuś.