Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AGB] Pierwsze w Polsce B6 2.7L V6 biturbo S-line 486PS 590NM [str. 232]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

za***isty setup z tą felą:slina:A RS4 B7 miałeś już u siebie? Te w graficie też by rwały suty:kox:

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Wyświetleń 282,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Nie jest za nisko. Jest idealnie. Chciałbym nawet niżej, ale nie wjadę do garażu :decayed:

No to jedziemy z fotkami, chociaż aura nie sprzyja.

y3l5.jpg

Michu, dla mnie jest dobrze w ryj :thumbup1:
Opublikowano
  • Autor
Nie zakleja. Są drożne.

To jak można zrobić za szczelna :wink: Po zimie może coś sie rozszczelnilo a teraz Warszawę zalało to zalało lampy Flyowi :kwasny:

Ja myślę, że to taki urok tych lamp... przecież one bez żadnych przeróbek parują na maksa, a jak się nic z tym nie robi, to parują w 100% i siadają przetwornice.

za***isty setup z tą felą:slina:A RS4 B7 miałeś już u siebie? Te w graficie też by rwały suty:kox:

No miałem przecież kiedyś grafitowe 19" od A6, wzór RS4, teraz są lub były u Bart-S'a :wink:

Nie jest za nisko. Jest idealnie. Chciałbym nawet niżej, ale nie wjadę do garażu :decayed:

No to jedziemy z fotkami, chociaż aura nie sprzyja.

http://imageshack.us/a/img834/947/y3l5.jpg

Michu, dla mnie jest dobrze w ryj :thumbup1:

Dzięki... :decayed: aczkolwiek na tej focie wyglądają tak jakbym chciał, a na żywo jest nieco inny odcień.

AAaaaaa jutro kierunek MAZURY z boberkiem, 2 tygodnie relaxu i polerowania aut :polew:

Opublikowano

Gdzie jedziecie na mazury? :naughty:

Opublikowano
Nie zakleja. Są drożne.

To jak można zrobić za szczelna :wink: Po zimie może coś sie rozszczelnilo a teraz Warszawę zalało to zalało lampy Flyowi :kwasny:

Ja myślę, że to taki urok tych lamp... przecież one bez żadnych przeróbek parują na maksa, a jak się nic z tym nie robi, to parują w 100% i siadają przetwornice.

No miałem przecież kiedyś grafitowe 19" od A6, wzór RS4, teraz są lub były u Bart-S'a :wink:

Jeszcze SĄ, ale już niedługo :wink:
Opublikowano
  • Autor

Selwa, 15km od Olsztynka w kierunku Szczytna. Mam tam działkę :)

Opublikowano

Selwa, 15km od Olsztynka w kierunku Szczytna. Mam tam działkę :)

Jeździłem do brzeźna łyńskiego, znam te rejony :-) W kurkach najbliższy sklep jest i po piwo trzeba było iść pół dnia :decayed:

Opublikowano

Michal fajnie wyszlo

Dobrze, ze fela trafila w dobre rece.

Zonie strasznie sie podobaly ale powiedziala, ze 19 to za duzo wiec sa u CIebie:decayed::wink:

Opublikowano
  • Autor

Co do felg to przekonalem sie do koloru, ale czasami w cieniu jak odpowiednio padnie swiatlo wygladaja slabo... Polatam do konca sezonu i pomysle nad poprawka koloru.

Korzystajac z urokow dzialki wzialem sie za porzadki i "detailing" :decayed:

Poki co auto stoi wyglinkowane, czeka na polerke i wosk. W miedzycżasie zabralem sie za komore silnika, wywalilem wygluszenie, wyczyscilem wszystko apc i pedzelkiem, efekt mega. Do tego wypolerowany Y oraz carbony. Dalej montaz osłon bocznych, malowanie dolotu i pasa przedniego i skladanie wszystkiego do kupy, nowe srubki, nowe cybanty, nowe silikony itd...

Po wszystkim zrobie porzadna sesje lustrem, poki co ajpadowa fotka z czesciowego efektu:

vdto.jpg

Opublikowano

jest zacnie Panie :slina:

Opublikowano

fiu fiu :whistling: mucha nie siada :wink:

Opublikowano
malowanie dolotu i pasa przedniego

Jesli chcesz malować te plastiki miedzy wlotem powietrza a puszka filtra to sie zastanów nad malowaniem elementu z "harmonijką" , ja pomalowałem i farba sie łuszczy bo ten element pracuje :kwasny:

Opublikowano
  • Autor
malowanie dolotu i pasa przedniego

Jesli chcesz malować te plastiki miedzy wlotem powietrza a puszka filtra to sie zastanów nad malowaniem elementu z "harmonijką" , ja pomalowałem i farba sie łuszczy bo ten element pracuje :kwasny:

nie , harmonijki nie tykam, bo nawet nie chcialoby mi sie tego matowić :grin: maluje na czarno żeby usunac rozne drobne ryski.

Opublikowano

wow nówka :decayed:

Opublikowano
:kox:
Opublikowano

No i jak tam FLY, opalasz się czy zapierdzalasz z polerką :decayed:

Opublikowano
  • Autor

opitalaliśmy się :polew: na razie zrobiony jest jeden bok przez boberka, ale twierdzi, że tu nie ma co polerować :grin:

Opublikowano
opitalaliśmy się :polew: na razie zrobiony jest jeden bok przez boberka, ale twierdzi, że tu nie ma co polerować :grin:

a kierownik siedzi na leżaku i browarem pokazuje gdzie trza dopolerować :decayed::polew:

Opublikowano

APC robi robote:thumbup1:

Opublikowano

Kłamie! Zawsze coś jest :decayed:

ps. ten Twój tunel ma chyba jakąś klątwe na sobie.... też mi się kurzy w garażu bo nie mam kiedy się za niego zabrać.