Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Jakie zawieszenie sportowe poleci ktoś do A4 b5 AVANT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam pytanie jakie zawieszenie sportowe poleciłby ktoś do a4 b5 w avancie

Opublikowano

A sportowe kity jeszcze twardsze :gwizdanie: Napisz ile funduszy chcesz przeznaczyć na zawias...

Opublikowano

gwinty torowe - są twarde, ale oprócz tego jest masa innych zestawów, nawet z regulacja twardości, na nasze drogi polecam KONI , nie koniecznie gwintowane, ale np. przy gwincie jeżeli wozimy dużo z tyłu możemy sobie do woli regulować wysokość auta.

Opublikowano

w kilku autach mialem gwinta i zawsze bylo twardo, natomiast AGX z eibachem najlepiej sie spisywal-komfort i dobre wlasciwosci jezdne. tylko, ze do audi chyba nie ma agx'ow, wiec chyba najlepiej amor z s4

Opublikowano

ja mam gwint u siebie i nie jest twardo, ale to zestaw KONI, zgadza się że w większości przypadków zawieszenie gwintowane dostępne w sprzedaży nie sprawdzają się na naszych dziurach a niech do tego jeszcze będzie felga >= 17 cali to wychodzi taczka :)

Zgadzam się co do sprężyn eibach'a dużo osób chwali jak kolega wyżej pisał, do tego można by pokusić się o amorki Bilsteina ale niestety cena takiego zestawu nie będzie mała, a ładowanie samych sprężyn do seryjnych amorków to zło :)

Opublikowano

Ja bym zalozyl używkę 1BE

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

najlepiej wymienic na1be

Opublikowano

najlepszy wg do jazdy na codzien bylby gwint Weiteca, mam i smialo moge polecic :)

Opublikowano

wg . mnie 1BE

Opublikowano

sportowe kity są dosyć, drogie, jeżeli zależy Ci na glebie i dobrej trakcji polecam gwint, najczęściej te z niższej półki cenowej są dosyć komfortowe, a jedyne co nam dają to płynną regulacje wysokości.

Ile chcesz przeznaczyć na to zawieszenie, może coś dobierzemy.. ?

Opublikowano

witam mam pytanie jakie zawieszenie sportowe poleciłby ktoś do a4 b5 w avancie

kolego począwszy od zawieszen fabrycznych 1be, spreżyn sportowych za 300 zeta po kity i zawieszenia gwintowane nawet za ponad 5000 zł czy air ride mozesz założyc

musisz sprecyzowac za jaką kwote, jakie obnizenie cie intaresuje i jaka twardośc