Gość C.MILE Opublikowano 6 Stycznia 2008 Opublikowano 6 Stycznia 2008 W2 CZART, mijalem sie z nim pare razy w tamtych okolicach juz Mój dobry znajomy, no coż tak bywa i należy uważać, czesto mam przyjemność z tymi Panami od "Uwaga Pirat" Strasznie się napinają w tych nowych Vectrach 2.8T (280KM), ale głównie to mistrzowie prostej + kamera z dobrym zoomem.
Gość C.MILE Opublikowano 23 Stycznia 2008 Opublikowano 23 Stycznia 2008 mi również siadły tarcze i wymieniam w przyszłym tygodniu, sprowadziłem z Niemiec. a spotkanie czemu nie Jak to nie tajemnica, ile Ciebie wyszły tarcze i klocki przód jak sprowadzałeś z DE, ja zamówiłem normalnie przez serwis ale z dobrym upustem, jakby ktoś kiedyś coś potrzebował :gwizdanie:
Gość kulig Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Ja bede potrzebowac klocki i tarcze ale za 2-3 miesiace...
Gość C.MILE Opublikowano 29 Stycznia 2008 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Ja bede potrzebowac klocki i tarcze ale za 2-3 miesiace... To coś wymyślimy na miejscu w Wa-wie ale trzeba sprawdzić jakie kto ma upusty.
Gość kulig Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Pawełku ksieciunio Ty napewno masz wieksze
Gość C.MILE Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Pawełku ksieciunio Ty napewno masz wieksze Nie sądzę, na pewno największych nie mam
Gość kulig Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Pawełku ksieciunio Ty napewno masz wieksze Nie sądzę, na pewno największych nie mam
2fast4you Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Z checia zaprosze was do mnie na plac zrobimy grupowe zdjecie Jesli mowa o tarczach to musze was zmartwic ze nie wystepuja zadne inne zamienniki ktoregokolwiek z rs4 rs6 itp. Klocki mozna znalezc szczegolnie do rs4 bd i rs6 zadebn problem natomiast tarcza to tylko z quattro gmbh. Zapraszam do porownania cen
Gość kulig Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Z checia zaprosze was do mnie na plac zrobimy grupowe zdjecie Jesli mowa o tarczach to musze was zmartwic ze nie wystepuja zadne inne zamienniki ktoregokolwiek z rs4 rs6 itp. Klocki mozna znalezc szczegolnie do rs4 bd i rs6 zadebn problem natomiast tarcza to tylko z quattro gmbh. Zapraszam do porownania cen Kto tu mowi o zamiennikach? no kupujac RS-a trzeba miec swiadomosc ile kosztuja czesci... Kolego ja jestem z Krakowa ale jak bede w Wawie pomyslimy nad fotkami moze Ksieciunio sie da namowic...
Gość C.MILE Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Z checia zaprosze was do mnie na plac zrobimy grupowe zdjecie Jesli mowa o tarczach to musze was zmartwic ze nie wystepuja zadne inne zamienniki ktoregokolwiek z rs4 rs6 itp. Klocki mozna znalezc szczegolnie do rs4 bd i rs6 zadebn problem natomiast tarcza to tylko z quattro gmbh. Zapraszam do porownania cen Adaś no naturalnie, że tak musisz zamieścić projekty SPORTMILE na forum
lukaszr Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 moze Ksieciunio sie da namowic... Jak Wy ładnie do siebie piszecie
Gość kulig Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 moze Ksieciunio sie da namowic... Jak Wy ładnie do siebie piszecie no ba a co Ty myslales znamy sie to piszemy...
lukaszr Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 no ba a co Ty myslales znamy sie to piszemy... Nie no nic nie mówię, tak tylko zauważyłem P.S. Paweł zamówione: suma z wysyłką, rezystorami itp to koszt 57$ - wzięliśmy jeszcze inne - dokładnie takie jak na tym fotostory co mi przesłałeś, bo te tańsze miały tylko 18 diod, a te mają 27. Ale cicho sza - jak wyjdzie to będzie czym się chwalić
Gość kulig Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Ja tez chce diody [br]Dopisany: 31 Styczeń 2008, 15:44 _________________________________________________Ksieciunio no ladnie nie pochwaliles sie
Gość C.MILE Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 no ba a co Ty myslales znamy sie to piszemy... P.S. Paweł zamówione: suma z wysyłką, rezystorami itp to koszt 57$ - wzięliśmy jeszcze inne - dokładnie takie jak na tym fotostory co mi przesłałeś, bo te tańsze miały tylko 18 diod, a te mają 27. Ale cicho sza - jak wyjdzie to będzie czym się chwalić Łuki należy usunąć poprzedni post jak ma być cicho sza ))
ono Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Ale cicho sza - jak wyjdzie to będzie czym się chwalić smiley Niestety na mnie będziemy to testować
lukaszr Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Niestety na mnie będziemy to testować Nie niestety - trzeba mieć jakiś obiekt do testów . Chyba, że wcześniej dorwę się do RS'a Księciunia
Gość kulig Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 To ja poczekam az testy sie skoncza
lukaszr Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 To ja poczekam az testy sie skoncza Pięknie, tak to jest z Wami kobietami - najlepiej na łatwiznę Zobaczymy jak to będzie jak przyjdą LEDy - sam jestem ciekawy efektu, a u mnie chociaż te postojówki wymienię z tych wstrętnych żółtych.
Rekomendowane odpowiedzi