Tomiii Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 S2 Sedan http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?lang=pl&id=126143206&pageNumber=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=creationTime&sortOption.sortOrder=DESCENDING&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=18&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&siteId=POLAND&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=&categories=Limousine&tabNumber=2 a tu rodzynek z Polski http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=creationTime&sortOption.sortOrder=DESCENDING&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=18&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&siteId=POLAND&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=&categories=Limousine&lang=pl&id=126979651&pageNumber=1
Skyliner89 Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 a tu rodzynek z Polski http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=creationTime&sortOption.sortOrder=DESCENDING&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=18&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&siteId=POLAND&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=&categories=Limousine&lang=pl&id=126979651&pageNumber=1 Właśnie o nim mówiłem .
szysz4 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2010 bedzie eclipse, celica albo prelude, tylko cieżko cos dobrego znaleźć
Skyliner89 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Bo większość egzemplarzy jest zajeżdżonych albo zaniedbanych ;(...
Chuck Norris Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Ja bym brał Corrado, moje marzenie dawniejsze , ale jak decyzja zapadła to już nic nie wskóram .
Maciek80 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Jasne że Corrado a nie jakieś japońskie gówno plastikowe Niemieckie auta mają duszę, nie to co te japońskie roboty klecone na taśmie :>
szysz4 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2010 pisałem wyżej ze nie moze byc kanciaste, wiec corrado odpada choc tez mi sie podoba
Maciek80 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Ahh sorry, nie czytałem Teraz widzę że to auto dla żony. Myślałem, że chcesz coś do modowania i weekendowego upalania :> A to w sumie wszystko jedno co kupisz, może być japoniec :>
szysz4 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2010 no własnie a dobry japoniec nie jest zły,kumpel kupił ostatnio eclipse 94 rok i jest zadowolony po porzesiadce z e36
Rekomendowane odpowiedzi