Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

a4 b5 18 zoll gwint ,alcantara,navi,nowe foty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

bra jest nawet z dosc dobrej jakości skaju mam ją już 2 sezon i jest ok wczoraj załorzyłem i musze jeszcze ponaciągac,IMAG0194.jpg

---------- Post dopisany at 09:10 ---------- Poprzedni post napisany at 09:09 ----------

IMAG0195.jpg

---------- Post dopisany at 09:12 ---------- Poprzedni post napisany at 09:10 ----------

IMAG0196.jpg

Jeszcze musze założyc progi z s4 listw drzwiowe z polifta oraz dolne na drzwi no i ten nieszczęsny dach obkleic

Opublikowano

widziałem dzisiaj na żywo:decayed: ładnie sie prezentuje:naughty:

Opublikowano
  • Autor

gdzie mnie widziałeś??

Opublikowano

zakładasz listwy dolne na drzwi? nie wolisz zaszpachlować dziru po tych co masz teraz i zostawić gołe drzwi? ja chyba będę tak robił :eusathink:

Opublikowano
gdzie mnie widziałeś??

Koło godziny 6:30 rano na Shelu w jasienicy:decayed::grin:

Opublikowano

a jak ta felga na której jeździsz? to nie jakaś plastelinowa podróba bbs? widziałem troche tego na allegro i zastanawia mnie ta firma :eusathink:

Opublikowano
a jak ta felga na której jeździsz? to nie jakaś plastelinowa podróba bbs? widziałem troche tego na allegro i zastanawia mnie ta firma :eusathink:

kumpel latał z takim kole w Borze i chwalił sobie że twarrrrrda :decayed:

Opublikowano

kumpel latał z takim kole w Borze i chwalił sobie że twarrrrrda :decayed:

dzięki za info :) widziałem trochę ciekawych wzorów tej firmy i lekko zastanawiam się nad nimi :)

Opublikowano
  • Autor

ta felga to nie bbs ale RIAL NOGARO images_CAOC0_NDP.jpg

---------- Post dopisany at 11:15 ---------- Poprzedni post napisany at 11:12 ----------

Zgadza sie :)

gdzie mnie widziałeś??

koło godziny 6:30 rano na shelu w jasienicy:decayed::grin:

---------- Post dopisany 16-04-2012 at 19:20 ---------- Poprzedni post napisany 15-04-2012 at 11:15 ----------

IMAG0197.jpg

doszły nowe żarniki 8000K

IMAG0198.jpg

IMAG0200.jpg Elektrycznie składane lusterka nawet fajny bajer

Opublikowano

to żeś przywalił barwę :decayed: nie za dużo?

Opublikowano
  • Autor

świeca fajnie wczesniej były 6K ale się przepaliła jedna i postanowiłem zmienic:)

Opublikowano

nie boisz się częstych kontroli :decayed:

Opublikowano

w deszcz tragedia

Opublikowano
w deszcz tragedia

ciekawe jak to bedzie wyglądac, ja miałem 6K i w deszczu już były problemy:whistling:

Opublikowano
  • Autor

no muszę przyznac że wdzisiaj troszkę lipka droga mokra deszcz

---------- Post dopisany 23-04-2012 at 19:49 ---------- Poprzedni post napisany 16-04-2012 at 20:09 ----------

mały detaling.... ale na całości nawet ładnie wyszło,IMAG0208.jpg bez bry????IMAG0204.jpg

Opublikowano
no muszę przyznac że wdzisiaj troszkę lipka droga mokra deszcz

---------- Post dopisany 23-04-2012 at 19:49 ---------- Poprzedni post napisany 16-04-2012 at 20:09 ----------

mały detaling.... ale na całości nawet ładnie wyszło,http://s18.postimage.org/lilk98did/IMAG0208.jpg bez bry????http://s7.postimage.org/m9bbevyef/IMAG0204.jpg

skąd brałeś tą BRA?

Opublikowano
  • Autor

od gościa z allegro http://allegro.pl/oslona-bra-audi-bmw-mercedes-opel-wszystko-i2294215482.html robił mi to na zamówienie bo przeważnie wszystkie są całe z noskiem ale mi się nie bardzo to widziało ,zapłaciłem za nia 143zł powiem szczerze 2 sezon i się trzyma choć myśle nad tym żeby ją ściągnąć...

Opublikowano
od gościa z allegro http://allegro.pl/oslona-bra-audi-bmw-mercedes-opel-wszystko-i2294215482.html robił mi to na zamówienie bo przeważnie wszystkie są całe z noskiem ale mi się nie bardzo to widziało ,zapłaciłem za nia 143zł powiem szczerze 2 sezon i się trzyma choć myśle nad tym żeby ją ściągnąć...

a jak ze spasowaniem, nie marszczy sie nigdzie? masz jakieś fotki z bliska?

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

IMAG0194.jpg jedynie takie powiem szcrze tak mozna ją bardzo ładnie naciągnąc i wtedy jest git,ale np jak z jednej strony źle naciągniesz to drugiej wyjdzie fałdka ale jest ok

---------- Post dopisany at 20:10 ---------- Poprzedni post napisany at 20:09 ----------

tak jak na foto wyżej wyszłe bulwa

---------- Post dopisany 06-05-2012 at 08:45 ---------- Poprzedni post napisany 23-04-2012 at 20:10 ----------

mała sesja za niedługo dojdą dekory oraz plastiki silnika w hydrografice no i czarny dach no jeszcze trochę i może przygarnie mnie elita do batalionu:) komentujcie...sorki za jakośc zdjęcia robione kalkulatorem:) IMAG0252.jpg

IMAG0250.jpg

IMAG0254.jpg

IMAG0249.jpg

IMAG0247.jpg

---------- Post dopisany 17-05-2012 at 09:17 ---------- Poprzedni post napisany 06-05-2012 at 08:48 ----------

---------- Post dopisany 30-08-2012 at 14:44 ---------- Poprzedni post napisany 17-05-2012 at 09:17 ----------

z nudów,,,,,,IMAG0500.jpg

<br /><br />

IMAG0503.jpg

<br /><br />

---------- Post dopisany at 15:42 ---------- Poprzedni post napisany at 14:44 ----------

co o tym sądzicie?