michalutp Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 Witam jak w temacie, potrzebuje nr odboi i osłon na tył do avanta zawieszenie 1BE, nigdzie nie mogę tego dostać....tylko standard...jakby któryś z kolegów mógł pomóc to będę wdzięczny
zgredek27 Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 A czym one sie roznia? Pakowalem w sobote sprezyny 1be do seryjnego wczesniej zawiasu i podpasowaly bez problemu...
michalutp Opublikowano 17 Maja 2010 Autor Opublikowano 17 Maja 2010 Są krótsze od tych w zawieszeniu 1BA......
zgredek27 Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 Są krótsze od tych w zawieszeniu 1BA...... skoro tak mowisz to pewnie w ASO tak jest... dzwonilem po hurtowniach i wszedzie mowili ze standard idzie. W koncu to pianka i plastik zaslaniajacy...ja nie zauwazylem zadnych roznic. Oswiec mnie co tam daje krotszy odboj i oslona? (pytam z ciekawosci). Zwłaszcze ze jego zadaniem jest oslonienie amortyzatora, a od 1ba mieszcza sie bez problemu. Swoją drogą w ASO bez problemu do dostania...
Rekomendowane odpowiedzi