Maniusiek28 Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 witam niedawno byłem na diagnostyce i okazało się że mam padnięty przepływomierz.chciałbym zakupić nowy na allegro, ale nie za bardzo wiem jaki..............proszę o pomoc (może jakiś link?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 nie kupujemy na allegro, tylko ASO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasssw Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 nie kupujemy na allegro, tylko ASO chcąc zaoszczędzić kłopotów zrób jak pre_pl radzi, jeżeli oddasz starą przepływkę to nowa ceną nie będzie się różniła aż tak znacznie od tych z allegro. ja u siebie mam bosch 0281 002 216 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniusiek28 Opublikowano 14 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 zrobię tak jak mówicie kupię a ASO (choć krzyczeli koło 500zł....ale przynajmniej gwarancje dają), wielkie dzięki....pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rtocki Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Panie i Panowie , a używał ktoś tego? http://212.110.107.100/febi/webartikel4.api?p_proc=kritverwend&p_session=614430&p_masternr=16531&p_gui=0 Piękną nazwę Febi zastosowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi