Miszka82 Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 Witam Mam do was pytanie jak w temacie czyli jak prawidłowo podłączyć TV z kinem domowym i dekoderem N, jakich kabli użycz i co do czego podłączyć ? TV+kino Panasonic +dekoder N Z góry dzięki
Miszka82 Opublikowano 16 Maja 2010 Autor Opublikowano 16 Maja 2010 jakie kino domowe? konkretny model. sa-pt 457
endriuu Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 Jesli TV to LCD lub Plasma to podlaczasz kablem HDMI (zarowno N-ke jak i HT). tylko nie kupuj bóg wie jak drogich kabli. zwykłe HDMI (bez złoceń itp - w przypadku cyfrowego przesyłu - to nie ma znaczenia)
Miszka82 Opublikowano 16 Maja 2010 Autor Opublikowano 16 Maja 2010 Jesli TV to LCD lub Plasma to podlaczasz kablem HDMI (zarowno N-ke jak i HT). tylko nie kupuj bóg wie jak drogich kabli. zwykłe HDMI (bez złoceń itp - w przypadku cyfrowego przesyłu - to nie ma znaczenia) ok, a dekodera nie muszę łączyć z kinem ? np żeby był dźwięk z dekodera na kino ? czy to już poleci poprzez TV do kina ?
endriuu Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 dekoder do kina. kino dekoduje dźwięk na 5.1 i puszcza na glosniki
Miszka82 Opublikowano 17 Maja 2010 Autor Opublikowano 17 Maja 2010 dekoder do kina. kino dekoduje dźwięk na 5.1 i puszcza na glosniki a czym kino z dekoderem hdmi, optykiem czy scartem ?
endriuu Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 pisalem wczesnie. jesli dekoder ma wyjscie hdmi to przez hdmi. jesli nie - optykiem.
Miszka82 Opublikowano 21 Maja 2010 Autor Opublikowano 21 Maja 2010 pisalem wczesnie. jesli dekoder ma wyjscie hdmi to przez hdmi. jesli nie - optykiem. ok dzięki wielki [br]Dopisany: 18 Maj 2010, 09:24_________________________________________________ pisalem wczesnie. jesli dekoder ma wyjscie hdmi to przez hdmi. jesli nie - optykiem. no i podłączyłem kino i dekoder do TV za pomocą HDMI ale jak łączyłem kino z dekoderem optykiem nie było głosu w dalszym ciągu, po podłączeniu scartem dopiero zaczęło działać.
Rekomendowane odpowiedzi