grippen Opublikowano 14 Lipca 2007 Opublikowano 14 Lipca 2007 Witam mam pytanie czy ktoś z was przeklejał tą naklejkę która jest na szybie z numerem rejestracyjnym. Cholera jasna gówniarz tak kopnoł piłką że pękła i musze kupić nowa szybę czym tą naklejke odkleić żeby ją spowrotem przykleić na nową szybę będe wdzięczny Pomocy szukałem na forum ale nic nie znalazłem
ykk Opublikowano 14 Lipca 2007 Opublikowano 14 Lipca 2007 Naklejke zdejma przy wymianie szyby. A skoro juz chcesz to chyba temat byl przerabiany na forum.. Poszukaj tylko..
grippen Opublikowano 14 Lipca 2007 Autor Opublikowano 14 Lipca 2007 szukałem i nic i szybe będe miał za 320 a z montażem to będe sam przyklejał bo za montaż to mi powiedzieli koło 200 stówek, tylko nie wiem jak ją odkleić chodzi o tą naklejke może jakiś link zapodaż bo nic nie moge znajść. Aha a taką uszczelkę gdzie moge kupić tą górną jeżeli jest taka możliwoć to prosze o numer lub link są jeszcze po boku takie wsuwane moge to też kupić prosze o pomoc jaka cena może mi ktoś napisać
ykk Opublikowano 14 Lipca 2007 Opublikowano 14 Lipca 2007 Ja znalazlem bez problemu. Prosze http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,12206.msg148962.html#msg148962
grippen Opublikowano 14 Lipca 2007 Autor Opublikowano 14 Lipca 2007 a takie usczelki na góre i te na bok bo są nie ładne niewiesz gdzie można kupić i za ile
ykk Opublikowano 14 Lipca 2007 Opublikowano 14 Lipca 2007 Pewnie w ASO. Tu masz ETKE http://www.vagcat.com/
grippen Opublikowano 14 Lipca 2007 Autor Opublikowano 14 Lipca 2007 szkoda że po nie naszemu io trzeba się rejestrować
yesfan Opublikowano 14 Lipca 2007 Opublikowano 14 Lipca 2007 Osobiście widziałem w zakładzie, jak panom przeklejenie naklejki z szyby starej na nową zajmowało 30 sekund. Jeśli będziesz zmieniał szybę u profesjonalisty - nie martw się.
Gość spedyt Opublikowano 15 Lipca 2007 Opublikowano 15 Lipca 2007 a takie usczelki na góre i te na bok bo są nie ładne niewiesz gdzie można kupić i za ile Możesz zamówić razem z szybą, koszt górnej to ok 40zł. O naklejkę się nie martw, mechanik przełoży a jak nie uda mu się to duplikat kosztuje kilka zł w urzędzie. Temat jaką szybę wybrać tu
Rekomendowane odpowiedzi