Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 1Z] Problem z naklejką

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie czy ktoś z was przeklejał tą naklejkę która jest na szybie z numerem rejestracyjnym. Cholera jasna gówniarz tak kopnoł piłką że pękła i musze kupić nowa szybę czym tą naklejke odkleić żeby ją spowrotem przykleić na nową szybę będe wdzięczny Pomocy

szukałem na forum ale nic nie znalazłem

Opublikowano

Naklejke zdejma przy wymianie szyby. A skoro juz chcesz to chyba temat byl przerabiany na forum.. Poszukaj tylko.. :rolleyes:

Opublikowano

szukałem i nic i szybe będe miał za 320 a z montażem to będe sam przyklejał bo za montaż to mi powiedzieli koło 200 stówek, tylko nie wiem jak ją odkleić chodzi o tą naklejke może jakiś link zapodaż bo nic nie moge znajść.

Aha a taką uszczelkę gdzie moge kupić tą górną jeżeli jest taka możliwoć to prosze o numer lub link są jeszcze po boku takie wsuwane moge to też kupić prosze o pomoc jaka cena może mi ktoś napisać

Opublikowano

a takie usczelki na góre i te na bok bo są nie ładne niewiesz gdzie można kupić i za ile

Opublikowano

szkoda że po nie naszemu io trzeba się rejestrować

Opublikowano

Osobiście widziałem w zakładzie, jak panom przeklejenie naklejki z szyby starej na nową zajmowało 30 sekund. Jeśli będziesz zmieniał szybę u profesjonalisty - nie martw się.

Opublikowano

a takie usczelki na góre i te na bok bo są nie ładne niewiesz gdzie można kupić i za ile

Możesz zamówić razem z szybą, koszt górnej to ok 40zł. O naklejkę się nie martw, mechanik przełoży a jak nie uda mu się to duplikat kosztuje kilka zł w urzędzie.

Temat jaką szybę wybrać tu