Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] A4 Avant 1.9 TDI, czarny grill str. 6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Dlaczego? Jeśli by były wylakierowane będą się gryzły z dokładkami zderzaków, których lakierować nie chcę, bo mi się to nie podoba ;)

Opublikowano

to odpuść, wg mnie bez sensu.. no ale auto jest Twoje

dla mnie albo się idzie w "s4" po całości albo w ogóle

Opublikowano
  • Autor

Może i masz rację... Chociaż te seryjne progi jakieś takie wąskie trochę :kwasny: . A według mnie zderzak z S4 w dieslu to coś jak emblemat gti w wolnossącym golfie 1.6D :polew: Jak coś ma wyglądać jak S4 to niech przynajmniej tak samo jeździ.

Opublikowano

no :P to nie kombinuj a kase za progi przeznacz na coś innego :kox:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Kaczy20 zainspirował mnie zdjęciami RS4, czego efektem była dzisiejsza mini sesja. Czasu było mało więc wyszły, po przecedzeniu karty pamięci, tylko dwa zdjęcia.

duyimayzramk.jpg

parkazramk.jpg

Opublikowano

Bardzo fajne foto w szczególnosci to pierwsze:d

Opublikowano
  • Autor

Dzięki :cool1: Mi też bardziej się podoba to pierwsze. Mam jeszcze kilka pomysłów tego rodzaju ale potrzebuję więcej czasu, żeby je wypróbować.

Opublikowano

Pomysł i kadr na pierwszym bardzo mi sie podoba. Pozwolisz ze go wykorzystam przy nastepnej okazji :). Natomiast druga fota nie podoba mi sie ze wzgledu na uciete auto z prawej strony. Jakos mi to nie leży.

Opublikowano
  • Autor

A pierwsze też chciałem uciąć, głównie ze względu na strasznie schowane koło w nadkolu :P Ale wydaje mi się, że też by było ciekawe, choć to już jest kwestia gustu. Czekam na fotki Twojego autorstwa :naughty:[br]Dopisany: 29 Czerwiec 2010, 11:11_________________________________________________Jeszcze dwie fotki z wczoraj :)

audih.jpg

ztyu.jpg

Opublikowano

duyimayzramk.jpg

Ten kadr zdecydowanie najlepszy :wink4:mógłbyś na konkurs wysyłać z powodzeniem tylko wersje z przed połaczenia fotek z przodem samochodu :good:

Opublikowano
  • Autor

duyimayzramk.jpg

Ten kadr zdecydowanie najlepszy :wink4:mógłbyś na konkurs wysyłać

Dzięki za radę. Spróbuję swoich sił w lipcowej edycji :) Choć nie będę z tym wiązał większych nadziei :P

Opublikowano

A pierwsze też chciałem uciąć, głównie ze względu na strasznie schowane koło w nadkolu :P Ale wydaje mi się, że też by było ciekawe, choć to już jest kwestia gustu. Czekam na fotki Twojego autorstwa :naughty:[br]Dopisany: 29 Czerwiec 2010, 11:11_________________________________________________Jeszcze dwie fotki z wczoraj :)

audih.jpg

ztyu.jpg

1. fajny kadr i tło tylko razi mnie ucięty komin. Sprobuj zrobić tak aby zmieścił się cały albo występluj go wogole w PS. Co do dwójki to też jest OK ale ja bym widzial to nieco bardziej z gory zeby miedzy autem a kominami bylo troszke wiecej przestrzeni bo tak to troche wyglada to jakby kominy wystawaly z dachu auta :).

Opublikowano
  • Autor

Co do jedynki, mnie ten komin nie razi, szczególnie, że jest go tam wyżej jeszcze naprawdę dużo. Ale pomysł z jego całkowitym usunięciem wykorzystam ;) A te kominy z dachu... gdybym zrobił to bardziej z góry kominy byłyby też tutaj ucięte, nawet przy najmniejszej ogniskowej. Z lepszym sprzętem pewnie by się udało ;(

Opublikowano

Conajmniej tyle ile masz nieba nad tymi kominami to wyzej mogłbys zrobic :) a tak na marginesie to dopiero zauwazylem ze na 2 nie w ta strone skrecone koła :P.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

A skąd wiesz czy autor zdjęcia i właściciel pojazdu nie chciał się pochwalić jak dużo ma jeszcze bieżnika na oponie? :polew:

Ale faktycznie.... :wallbash: Też teraz zauważyłem. Zdjęcia robiłem od przodu, właśnie na tle tego dużego komina z pierwszej fotki, a to ujęcie jakoś nagle wymyśliłem... Jak będę miał więcej czasu podjadę jeszcze raz w to miejsce i zatankuję do pełna kartę pamięci, wtedy spróbuję naprawić te i pewnie jeszcze inne błędy. Dzięki za konstruktywną krytykę :good: [br]Dopisany: 01 Lipiec 2010, 21:56_________________________________________________Dzisiaj przeprowadziłem pierwszy mod w swoim Audi ;) Nie mogłem patrzeć na moje biało-niebiesko podświetlane cd/mp3, więc jego miejsce zajął ten oto, oryginalny chorus (zdjęcie koszmarne, bo zrobione na szybko komórką - przed chwilką skończyłem montaż :P ):

chorus.jpg

Co prawda straciła na tym jakość dzwięku, jak również zmniejszyła się o 1/3 ilość grających głośników (mnie więcej w tym miejscu powinienem poddać pod wątpliwość stwierdzenie pierwszy mod i zaraz zmienić je na anty-mod :P ), ale w zamian za efekt wizualny :P Od razu mam dwa pytania, bo jakże by to było, gdyby przy tak trudnej operacji nie pojawiły się żadne wątpliwości:

1. Po podłączeniu radia i wpisaniu kodu wszystko bylo fajnie, ale po zgaszeniu stacyjki i jej ponownym przekręceniu, radio znów poprosiło o kod. W związku z tym kabel zasilający chorusa podłączyłem pod stały "+". No i pytanie, czy takie podłączenie nie spowoduje jakiegoś przegrzewania się radia kiedy jest wyłączone, albo rozładowywania akumulatora?

2. Nie mam w instalacji wzmacniacza i kostek, a chciałbym, żeby grały mi tylne głośniki. Co powinienem zrobić?

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Bardzo fajna , skóry im bardziej wyrobione tym wygodniejsze.

Opublikowano
  • Autor

Dzięki za miłe słowo :good: A z tymi skórami wcale nie jest tak źle jak to wygląda na zdjęciach, ale faktycznie wygodne ;)

Opublikowano

Widzę że mamy kolejnego fotografa na Krakowskich :naughty:

Przyjedź na spota bo chyba nie oglądałem Twojego paździocha :kox:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Z fotografią dopiero raczkuję ;) A na spota się jakoś wybrać nie mogę mimo najszczerszych chęci. Ale kiedyś na pewno się zjawię. [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 10:15_________________________________________________Wczoraj wypróbowałem na swoim aucie mój pierwszy kosmetyk Meg'sa. Po umyciu myjką z aktywną pianą nałożyłem takie coś:

wosk.jpg

Efekt naprawdę zacny. Dziś rano, po deszczu praktycznie zero brudu. Postaram się pstryknąć parę fotek. I może wreszcie pojawię się jutro na spocie, jeśli zdążę wystawić psa na AWF'ie i potem wysprzątać po nim bagażnik ;)