aju Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 widocznie u nich nie wymagają sprysków wymagają
rafalekx Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 dziwne że nie miało, bo auto tak sprowadziłem z Niemcowni z TUVem, widocznie u nich nie wymagają sprysków A pokrętło od regulacji wysokości światełek masz? Że możesz sobie ręcznie ustawić? Bo przy samopoziomowaniu tego nie ma :gwizdanie:
mcm Opublikowano 23 Września 2010 Autor Opublikowano 23 Września 2010 dziwne że nie miało, bo auto tak sprowadziłem z Niemcowni z TUVem, widocznie u nich nie wymagają sprysków A pokrętło od regulacji wysokości światełek masz? Że możesz sobie ręcznie ustawić? Bo przy samopoziomowaniu tego nie ma :gwizdanie: mam[br]Dopisany: 23 Wrzesień 2010, 21:55_________________________________________________ widocznie u nich nie wymagają sprysków wymagają to czemu auto tam jeździło i miało TUV
rafalekx Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 mam W takim razie masz dokładanego xenia
mcm Opublikowano 23 Września 2010 Autor Opublikowano 23 Września 2010 to wiem ale zastanawia mnie jak to jeździło po niemcowni i przechodziło przeglądy
OGr Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 tak jak i w PL ;-) przecież Niemcy nie są święci
aju Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 to wiem ale zastanawia mnie jak to jeździło po niemcowni i przechodziło przeglądy tak samo jak u nas, mieszkam przy granicy, mam sporo znajomych z DE grzebiących coś w autach, ksenony ma większość z nich i nie mają problemu z przeglądami
A-rek Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 to wiem ale zastanawia mnie jak to jeździło po niemcowni i przechodziło przeglądy na TUV jechal na zwyklych zarowkach
mcm Opublikowano 25 Września 2010 Autor Opublikowano 25 Września 2010 to wiem ale zastanawia mnie jak to jeździło po niemcowni i przechodziło przeglądy na TUV jechal na zwyklych zarowkach
Gość DiM Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 Xenon xenonem ale ostatnio miałem okazję przejechać się C5 AFN w serii i szczerze mówiac myślałem że bedzie bardziej zamulać a jak się okazało nie było tak źle
kudalty66 Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 to wiem ale zastanawia mnie jak to jeździło po niemcowni i przechodziło przeglądy na TUV jechal na zwyklych zarowkach ale na lampie jest napisane D2S więc wychodzi na to że przystosowane
rafalekx Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 ale na lampie jest napisane D2S więc wuchodzi na to że przystosowane Z tego co wiem na większości soczewek piszą D2S Jak nie na wszystkich ori z fabryki A nawet na allegro te wszystkie zamienniki mają D2S nadrukowane
aju Opublikowano 26 Września 2010 Opublikowano 26 Września 2010 jak to robił to już jego "tajemnica" tak czy inaczej ksenon jest dołożony
Rekomendowane odpowiedzi