Marcelloo22 Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 Witam! Od pewnego czasu wariuje elektryka w moim Audi B5: czasami przestają działać migacze, nawiew, światła. Zauważyłem, że te 3 rzeczy są od siebie zależne i razem padają. Problem ten doskwierał głównie zimą, teraz jest już dobrze ale tez potrafi wystąpić lecz rzadziej. Zazwyczaj podczas jazdy gdy włączałem ciepły nawiew i potem kierunkowskaz nagle wszystko siadało i świeciły tylko postojówki. Byłem kiedyś u elektryka, który stwierdził, że to może być uszkodzona stacyjka i wymienił na nową. Faktycznie okazało się że część stacyjki była wyłamana i po wymianie był już spokój. Niestety tylko do czasu, b problem znów wystąpił Czyżby znów stacyjka?? Kluczyk przekręcam delikatnie. Możliwe by były tak nietrwałe? Czy może problem tkwi w czymś innym? Proszę o jakąś pomoc, podpowiedzi... Pozdrawiam Marcelloo
Marcelloo22 Opublikowano 25 Maja 2010 Autor Opublikowano 25 Maja 2010 Te zaraz za kierownicą?? Sprawdzałem są ok!
Paplok Opublikowano 27 Maja 2010 Opublikowano 27 Maja 2010 tak te pod kierownica Hmmmm ja mialem to samo i po wymianie bylo ok A tak to nie wiem przykro mi Powodzenia
Rekomendowane odpowiedzi