Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Moja A4 1.9 TDI 1997 rok (110km)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ładny kolor, teraz tylko soczewy na przód, gril po II lifcie i będzie git. Ładny Avancik :a4fan:

Opublikowano

piekny avancik;) gratuluje;) i zapraszam do mnie;)

Opublikowano

te boczke kierunki masz biale zwykle czy cleary??

Opublikowano
  • Autor

te boczke kierunki masz biale zwykle czy cleary??

białe zwykłe.........cleary miałem ale zbytnio odstawały od błotnika (jak bańki wygladały)....pozdro

Opublikowano

bardzo ładne i zadbane auto :) środek taki jak u mnie :naughty: kup 17" a żonie powiesz że jeszcze zarobiłeś po sprzedaniu tych 16tek :dance:

nie rozumię tylko od kiedy większa felga daje mniej komfortu od mniejszej przy zachowaniu np. takiego samego profilu oponki

jak masz opone 225/45 17" to wysokość opony (ilość gumy, mierzone od felgi do bierznika) to jest 45% z 225mm czylu 101mm

w oponie 195/65 15" 127mm. i nie możesz zachować tego samego profilu opony bo nie można zwiększać wielkości koła o więcej niż 2%.

Opublikowano
  • Autor

bardzo ładne i zadbane auto :) środek taki jak u mnie :naughty: kup 17" a żonie powiesz że jeszcze zarobiłeś po sprzedaniu tych 16tek :dance:

nie rozumię tylko od kiedy większa felga daje mniej komfortu od mniejszej przy zachowaniu np. takiego samego profilu oponki

jak masz opone 225/45 17" to wysokość opony (ilość gumy, mierzone od felgi do bierznika) to jest 45% z 225mm czylu 101mm

w oponie 195/65 15" 127mm. i nie możesz zachować tego samego profilu opony bo nie można zwiększać wielkości koła o więcej niż 2%.

to nie takie proste, żona pracuje w sklepie z częściami mot. i zna się na cenach felg i innych gadżetów

Opublikowano

to nie takie proste, żona pracuje w sklepie z częściami mot. i zna się na cenach felg i innych gadżetów

Nie namawiam do oszukiwania współmałżonków, ale możesz powiedzieć że kupiłeś po bardzo atrakcyjnej cenie bez rachunku :D

Opublikowano

KEŻOR dzięki za wyjasnienie tego zagadnienia :notworthy::hi:

Opublikowano

Kto ci robił ten wydech? Czemu nie zostawiłeś puchy po kacie? Przerabiałem te tamaty w połowie lipca wiec można wymienić doświadczenia na mini spociku.

Co do żony??? Znam wszystkie chyba sklepy w E-gu i raczej nie spotkałem ;)

Opublikowano
  • Autor

Kto ci robił ten wydech? Czemu nie zostawiłeś puchy po kacie? Przerabiałem te tamaty w połowie lipca wiec można wymienić doświadczenia na mini spociku.

Co do żony??? Znam wszystkie chyba sklepy w E-gu i raczej nie spotkałem ;)

wydech robił mi wakieć...........nie spawałem puchy bo nie chciałem..........uważam że rurka jest lepszym rozwiązaniem

Opublikowano

nie dość że TDI to i AVANT to lubie i gratuluje niuni bardzo ładna, moja następna też chybe będzie czarna :):a4fan: