oloxx Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 witam mam niecodzienny problem. wczoraj jak pucowałem autko (chwile później zaczęło padać ale co tam ) zauważyłem, że na tylnej osi koło lewe jest bardziej (w poziomie) "wciśnięte" do wnętrza pojazdu niż prawe. potwierdziło się to jak wziąłem metra i zacząłem porównywać przykładając do felgi i góry błotnika. nie mam tego auta od nowości więc nie wiem co tam mogłobyć robione. zbieżność prawie idealna na tylnej osi. dziś będe się do tego dobierał aby zobaczyć o co z tym chodzi. ale czy orientujecie się może gdzie może leżeć przyczyna?? może to jest tylko złudzenie, a może niedokładnie zrobione auto (wiem ze było przerysowane na prawym tylnim błotniku)?? a może po prostu coś krzywo skręcone??
dante0018 Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 Przy zakupie tego nie widziałes?? opony mocno zdziera??
Wiku Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 zobacz na felgi czy zgadzaja sie sie ich et i czy sa jednakowych szerokości cali"
Orange Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 zobacz czy dystans z jednej strony nie został..
oloxx Opublikowano 30 Maja 2010 Autor Opublikowano 30 Maja 2010 juz wyjaśnione no właśnie przy kupowaniu tego nie widziałem, bo jeździłem tak z tym od tygodnia przy wymianie tarcz wyciągałem wachacz z tej strony i źle potem przykręciłem górna śruba jest od zbieżności tam, dowiedziałem się dopiero wczoraj o tym ale już jest w miarę ok. jutro jade na zbieżność i będzie git
Rekomendowane odpowiedzi