bartekA4 Opublikowano 22 Lipca 2007 Opublikowano 22 Lipca 2007 mam tylko jeden kluczyk do audi ten z prostokatnym grotem, chyba serwisowy. I tu pytanie czy moge sobie bez problemu dorobić taki drugi?No i czy jak mi go dorobia to bedzie zawsze dzialal? Dzieki za odpowiedz
Gość spedyt Opublikowano 22 Lipca 2007 Opublikowano 22 Lipca 2007 Dorobić klucz można, ale ten serwisowy nie otwiera/zamyka schowka, bagażnika i oparć tylnej kanapy. Bez problemu zakład dorabiający klucze zczyta kod immobilizera i zaprogramuje nowy klucz (od ręki). PS. Jeżeli masz kłopoty z odpalaniem auta spowodowane immo to szukaj w warsztacie
bartekA4 Opublikowano 22 Lipca 2007 Autor Opublikowano 22 Lipca 2007 no wiem właśnie otwiera tylko drzwi i odpala auto ale bez zapasowego kluczyka to kiszka:/ no a skoro sczytają immo to nie dorobili by mi kluczyka z takim wzorem grota jak mial ten oryginalny(nie serwisowy tylko ten ze zwykłym grotem)? pozdro i Dzieki za pomoc
Gość spedyt Opublikowano 22 Lipca 2007 Opublikowano 22 Lipca 2007 Musisz dowiedzieć się już jak będziesz dorabiał klucz.
Rekomendowane odpowiedzi