Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jaki aparat do 3.000 pln

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panasonic g1 wizjer lepszy niż w lustrzankach i to jest pierwsza na swiecie lustrzanka bez lustra nieodbiega od tych nicon i innych droszych

Opublikowano

Uwierz mi, że odbiega i to znacząco.

Argumenty ? Choćby jedynie obiektywy micro 4/3 do tego nie najlepsze zdjecia przy wyzszych iso itp.

W aparatach jednak płaci się za jakość. Im droższe tym naprawde lepsze aparaty. Oczywiście wiekszosc osob nie zobaczy roznicy miedzy kompaktem za 1000 zl a lustrem za 5 tys no ale tak jest z wieloma rzeczami na tym swiecie :)

Opublikowano

Rzuć okiem na Sony NEX-5 :wink4:

Opublikowano

Panasonic g1 wizjer lepszy niż w lustrzankach i to jest pierwsza na swiecie lustrzanka bez lustra nieodbiega od tych nicon i innych droszych

Nie moze być lustrzanki bez lustra... po pierwsze logika a po drugie wszystko co nie jest lustrzanka i kompaktem to hybryda... niby imitacja lustrzanki do ktorej i tak jakosciowo do pięt nie dorasta:)

aaa...i jeszcze jedno... w sprzęcie dużo mniejsze znaczenie ma puszka niż szkła... to od nich najwięcej zależy.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Bawiłem sie ostatnio Pentaxem K-X z obiektywami DAL 18-55 i DAL 50-200. Koszt takiego kitu to ok 2500 PLN, a zdjecia rewelacyjne jak za tę cenę. Dla amatora - ideał.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

a co powiecie o d3000 nikonie tańszy od d5000 nie ma tylko liveview,obrotowego wyświetlacza i nie nagrywa filmów hd a reszta to chyba podobne rzeczy..... zastanawiam sie między tymi dwoma i nie wiem czy warto przepłacać, na d90 mnie nie stać.

Opublikowano

a co powiecie o d3000 nikonie tańszy od d5000 nie ma tylko liveview,obrotowego wyświetlacza i nie nagrywa filmów hd a reszta to chyba podobne rzeczy..... zastanawiam sie między tymi dwoma i nie wiem czy warto przepłacać, na d90 mnie nie stać.

Odpada Boseronie. Jesli nie stać cie na D90 - kup D5000 (najlepiej z tym kitem http://www.e-fotojoker.pl/product/nikon/nikon-d5000-z-ob-nikkor-18-105-mm-dx-vr/) albo poczekaj 2 tygodnie na D3100...