FiodoRR Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 podczas jazdy włącza się kontrolka świec żarowych auto przechodzi w tryb awaryjny. Od czego to jest zależne, parę przyczyn już było opisywane na forum ale... 1. czujnik hamowania - wątpie, żeby to była jego przyczyna bo za kazdym razem przed włączeniem się kontrolki nie używałem hamulca. Chyba że to nie ma znaczenia w tym przypadku? 2. DPF - czy może to mieć związek za zapychającym się filmtrem cząsteczek stałych? 3. BRD jest zje*bane na serio jest to irytujące, wiem że wystarczy przekręcić kluczyk i jechać dalej ale po prostu spodziewałem się czegoś więcej po audi..
wojtekce Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 odczytaj błedy testerem to sie dowiesz dlaczego swieci kontrolka
FiodoRR Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Opublikowano 31 Maja 2010 problem w tym ze nie mam vaga i nikogo znajomego z vagiem na chwile obecną
wojtekce Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 z fusów nikt Ci nie powróży podjedź na najbliższego spota w okolicy to może koledzy Ci pomogą
turdzi Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 podczas jazdy włącza się kontrolka świec żarowych auto przechodzi w tryb awaryjny. Od czego to jest zależne, parę przyczyn już było opisywane na forum ale... 1. czujnik hamowania - wątpie, żeby to była jego przyczyna bo za kazdym razem przed włączeniem się kontrolki nie używałem hamulca. Chyba że to nie ma znaczenia w tym przypadku? 2. DPF - czy może to mieć związek za zapychającym się filmtrem cząsteczek stałych? 3. BRD jest zje*bane na serio jest to irytujące, wiem że wystarczy przekręcić kluczyk i jechać dalej ale po prostu spodziewałem się czegoś więcej po audi.. strasznie masz niefartowne to auto , skad ty je wziales ? ile tam masz najechane ?
gurban6 Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 Witam.Jestem z Torunia i mam vaga Możemy umówić się.
FiodoRR Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Opublikowano 31 Maja 2010 auto było nowe kupione w polsce data produkcji auta to grudzień 2006 , ja kupiłem je od firmy (to była fura zarządu 1 koles nia jezdzil w srodku pachniala nowościa siedzenia po za tym kierowcy po prostu nigdy nie używane) ja je odkupiłem za 57tys pln w marcu 2008 na fakture więc cena i możliwość odliczenia vatu mnie skusiła.. kupilem ją z przebiegiem 153tys teraz ma prawie 190tys.. auto mialo wszystkie przeglady w aso itp przy 40tys miala juz zmieniana głowice bo pękła, chyba po prostu mam pechowy egzemplarz..
turdzi Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 auto było nowe kupione w polsce data produkcji auta to grudzień 2006 , ja kupiłem je od firmy (to była fura zarządu 1 koles nia jezdzil w srodku pachniala nowościa siedzenia po za tym kierowcy po prostu nigdy nie używane) ja je odkupiłem za 57tys pln w marcu 2008 na fakture więc cena i możliwość odliczenia vatu mnie skusiła.. kupilem ją z przebiegiem 153tys teraz ma prawie 190tys.. auto mialo wszystkie przeglady w aso itp przy 40tys miala juz zmieniana głowice bo pękła, chyba po prostu mam pechowy egzemplarz.. no wiesz nie wiesz jak ten zarzad jezdzil tym autem przez 150 tys. bo z tego co wiem to ze służbowkami sie raczej nie pier...dla ( mowiac brzydko )
Rekomendowane odpowiedzi