Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi a4 b6 Sedan By luke 2001/02 130 ps

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciał bym przedstawić mojego granata :slina:

Powiem na wejściu Szału nima :przebiegly:

Wyposażenie :

- Welur ;(

- nawigacja

- 6 poduszek

- tempomat

- xenon 6000k :good:

- klimatronk 2-strefowy

- 6x Air Bag

- pakiet komfort

- pakiet chrom

- podłokietnik przód i tył

- elektryczne szyby przód itył

- elektryczne i podgrzewane lusterka

- czarne szyby tył

- kierownica multi

- alu ori audi 16 na gumie :disgust: 205/55/16

PS. Żeby nie pisać nie robić tematów to odrazu dla orientacji. :evil: Chciał bym zeby mi ktos powiedział jak rozebrać drzwi kierowcy tak zeby dostać sie do głośnika :hi:A także mam problem z fisem , gdyż w czasie jazdy raz chodzi normalnie a czasami tylko się świeci na biało. Nie wiem co mam z tym zrobic za wszelkie info :notworthy:

Oceniajcie mojego parcha , co dobrze, co do zmiany. Rady mogą mi sie przydac w przyszłosci :rolleyes: bo narazie mam problemy zdrowotne :wallbash: i autko odpoczywa :gwizdanie:

xdT40.jpg

xdVz9.jpg

xd_yr.jpg

xe22A.jpg

xe4xJ.jpg

xe71S.jpg

xe9x0.jpg

Opublikowano

standardowo dokładki w kolor :decayed:[br]Dopisany: 31 Maj 2010, 19:13_________________________________________________żeby dostać się do głośnika musisz zdjąć cały boczek w warsztacie znajdziesz jak to zrobić :cool1:

Opublikowano

fura ok :good: masz farta ze sa 4 elektryczne szyby :good: tak jak wyzej dokladki w kolor i jakas wieszka fela i troche gleby bo smiesznie wyglada na tych 16 :gwizdanie: nie chesz sie zamienic na obudowy od silnika :decayed:

powrotu do zdrowia :good:

ps wirus :evil:

Opublikowano
  • Autor

Wybacz :kox: ale nie :decayed: bo mi sie kolor tej pokrywki silniczka podoba podoba pzdr :good:

Opublikowano

Fajna fura, ja też polecę standartem gleba, fela, dokładki w kolor. 4 elktr. szyby się ceni niektórzy tego nie mają :wallbash:.

A mi się srebrna obudowa silnika nie podoba chociaż też mam taką :decayed:.

Aha.... szkoda że nie ma ściemy na wszystkie szyby moim skromnym zdaniem wygląda to trochę śmiesznie, ale są gusta i guściki.

Pozdrawiam! :wink4:

Opublikowano
  • Autor

co do szyb ;( jest plan i na przód.... Tylko jeden ból :wallbash: Bije czesto kursy do rzeszowa, a z tego co wiem to tam jest mały niedosyt z mandatami a także lubią przetrzymywać dowody z samochodzików :chytry:

No i boje sie o punkty bo ostatnio chciałem szybciej dojechać do panny i........ obcięło 10 + 6 które mam :mysli: Wyniku nie musze podawać :no:,

Wszystko na czasie , będzie zdrowie, będzie floo, to będzie wszystko. Dziękuje każde inf co do tego popychadła mi sie przyda. :hi:

Opublikowano

samochód zadbany i podoba mi sie, dokładki fela minimum 17, i zrób cos z szybami, albo doklej przód albo odklej całość. tak wygląda jakbys ziemniaki woził :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Witam :kox: panowie mam pytanie... :cool1: mam miec na 1,4 spara z Audi a3 110Ps. Bez żadnych dodatków typu wirus itp :przebiegly: i chciał bym sie dowiedzieć czy dam rade tym moim pociskiem żebym sobie wstydu nie narobił. Jedyny mankament to jest taki, ze mnie troche trzyma na tych alusach :thumbdown: Więc ??? :disgust:

Opublikowano

Witam :kox: panowie mam pytanie... :cool1: mam miec na 1,4 spara z Audi a3 110Ps. Bez żadnych dodatków typu wirus itp :przebiegly: i chciał bym sie dowiedzieć czy dam rade tym moim pociskiem żebym sobie wstydu nie narobił. Jedyny mankament to jest taki, ze mnie troche trzyma na tych alusach :thumbdown: Więc ??? :disgust:

Może być ciężko, auta mają podobne osiągi do 100km/h no chyba że później będzie lepiej...

Opublikowano
  • Autor

Do 100 bym sie nie martwił :slina: bo do tego to mam pocisk konkretny, ale gorzej jak trzeba będzie więcej tym sie martwię .

Ale sprawdzę to i napisze jak poszło :embarrassed:

Dzięki za inf pozdrawiam! :hi:

Opublikowano

4x el szybki no tego moge pozazdroscic

a takto nie masz co narzekac :kox:

piekna jak kazda a4