rafalekx Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 będzie pewnie jeszcze raz powtórka Jeszcze kilkanaście razy będzie Najbliższa dzisiaj o 0.10... chociaż w sumie to jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 ale i tak nie bedzie mnie w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Cantona ja dobrze widziałem że w dzisiejszym odcinku OPT Twoja Rs`a była ? Twoja fura jest jaki numer odcinka ? :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cantona Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 a sezon ktory? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 a sezon ktory? chyba 7 sezon a nie wiadomo który odcinek.. bo na onecie VOD jest s7 odc. 13... i nie ma RS-a więc chyba 14 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 no wlasnie teraz szukam i ni choo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 To jest 14 odcinek seria 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 na necie jeszcze nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aju Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 ja bym nie chcial zeby moje auto bylo w tym samym programie w ktorym wystepuje tede ... e tam, co może lepszy rysiek ze swoją carismą :gwizdanie: Żaden z "raperów" w Polsce jeśli można ich w ogóle tak nazwać nie osiągnął tyle co tedzik sory za OT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 my tu gadu gadu a kto nagra i wrzuci do sieci ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 jak znajdę czas i możliwości to mogę nagać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 jak znajdę czas i możliwości to mogę nagać Dajesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 tylko niech mi ktoś na PW przypomni o ile starsi nie wrócą to mam możliwość, później już nie da rady [br]Dopisany: 15 Sierpień 2010, 20:42_________________________________________________p.s. właśnie sprawdziłem jak by mi się to nagrało i okazuje się, że mogę nagrać całość ale w rozmiarze 320 x 240. Następny rozmiar to 640 x 480 ale mogę nagrać tylko 6 minut. Mam kartę zaledwie 1GB.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 da się jakoś przerzucić nagranie z n-dekodera na kompa? bo mam nagraną całą OPT BTW korki z R8 :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuck Norris Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 BTW korki z R8 :kox: No... miazga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 BTW korki z R8 :kox: No... miazga akurat te korki nowe w aso kosztuja ok 130zl ( sprawdzalem z toporem w lubiniu w Switon Paczkowski Audi ) wiec nie wiem czemu tam w opt tym sie akurat tak podniecili.... wg mnie jest tam sporo ciekawszych rzeczy do opowiadania ps. OPT bedzie leciec za 8minut ( 00:10 ) na tvn turbo oczywiscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 No to sprzęt w ruch i nagrywajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 nagrajcie bo klade sie spac... i nie chce mi sie juz w tv wlaczac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 widziałem :gwizdanie: ogólnie fura mega, ale rozśmieszył mnie tekst z korkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi