Heat Opublikowano 23 Lipca 2007 Opublikowano 23 Lipca 2007 Witam . Szukam zamiennikow tylnych lamp do mojej a4 I teraz pytanie do Was -> Czy ktos juz widzial jakas oferte tylnych lamp do B7 ? Bo ja praktycznie od poczatku jak ja posiadam staram sie cos znalesc i nic Najchetniej kupilbym cale biale (cos w stylu tych , ktore maja niektore nowe BMW serii 5 zalozone) ale nie pogardze calymi czerwonymi lub czerwone + biale Tylko zeby w ogole gdzies takie byly w sprzedazy...
AndyN Opublikowano 25 Lipca 2007 Opublikowano 25 Lipca 2007 Heat z PPC? jeśli to pytanie osobiste, to mogłeś użyć PW....
Heat Opublikowano 26 Lipca 2007 Autor Opublikowano 26 Lipca 2007 A od kiedy to wymiana tylnych lamp nazywana jest tuningiem ? Po prostu nie podobaja mi sie w seryjnych pomaranczowe kierunkowskazy a cale biale lub ewentualnie czerwone+biale beda wedlug mnie o wiele lepiej wygladaly... AndyN -> tak witam
Gość nuti Opublikowano 26 Lipca 2007 Opublikowano 26 Lipca 2007 Heat - chyba bedziesz musiał troszkę poczekać bo nawet na e-bay.de nic nie widać
DeeJay_Kill Opublikowano 28 Lipca 2007 Opublikowano 28 Lipca 2007 no do b7, to rzeczywiście ciężko będzie dostać, ale na pocieszenie powiem Ci, że masz bardzo ładne Audi, nawet z takimi lampami;)
Rekomendowane odpowiedzi