Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Grupowy chiptunning, program u aligatora, Tychy , zbiera zapisy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzwoniłem dzisiaj do Aligatora z pytaniem czy załape się jeszcze do grupowego i można się jeszcze załapać w cenie 1000. Powiedzcie mi jak to jest on wczesniej sprawdzi autko cy wszystko jest ok, bo jak coś bede miał z autkiem nie tak to najpierw musze naprawić i dopiero do niego jak to wygląda?

Opublikowano

Ja już jestem po zabiegu , autko odżyło tylko pogoda nie dopisuje żeby w pełni wykorzystać moc :evil:. Seria wyszła bardzo ładnie być może to zasługa wyciętego katalizatora i zaślepionego EGR. http://img715.imageshack.us/img715/2406/wykresl.jpg

Opublikowano

marek123_ms ta 1 mapa na wykresie to czyje dzieło,że tak skromnie zapytam :shocked:

Opublikowano

za***iście pływał ale grunt,że wyszedł bardzo płasko :cool1:

Opublikowano

no teraz to czuc osiagi w duzo wiekszym zakresie obrotow :>

Opublikowano

za***iście pływał ale grunt,że wyszedł bardzo płasko :cool1:

Kolego nie wiem czy dobrze rozumiesz.. a moze ja sie myle.. Mi sie wydaje ze Marek te fale mial przed chipem, a Aligator poprawil mu je na 2ladne plynne linie;) z Twojego postu wnioskuje jakby Aligator zrobil fale :naughty: i poprawil je na plynne :gwizdanie:

Opublikowano

przepływomierz wymieniony dolot uszczelniony :wink4:

9 października spotkanie z panem A. :cool1:

Opublikowano

Seves,tak samo myślałem jak Ty :),jednak kolega Marek zbił mnie z tropu pisząc Ali...co wydawało mnie się dziwne.

Grunt,że poprawił to "po kimś" kto chyba nie powinien zabierać się za chip tuning.

Opublikowano

nie no te fale to byly przed dynosoftem a wykres 1 to efekt koncowy pracy Aliego :good:

Jezeli zaszlo jakies nieporozumienie to przepraszam :wink4:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

BADBOY jesteś już po programie??

Pokaż wykres bo jestem bardzo ciekawy jak to wyszło u Ciebie po wymianie przepływomierza, pozdr

Opublikowano

BADBOY jesteś już po programie??

Pokaż wykres bo jestem bardzo ciekawy jak to wyszło u Ciebie po wymianie przepływomierza, pozdr

162ps 385nm :wink4:

było zrobione początkowo na 165ps ale niestety wtryski już tego by nie wytrzymały :disgust:

Opublikowano

ładnie, wykres masz ?

wykres mam z 1 wizyty natomiast podczas 2 zagadalismy sie z Alim podczas VAGowania po wgraniu programu i zostawiłem Go u Niego

Opublikowano

U mnie po dzisiejszej wizycie u Aligatora w serii wyszło 156 KM 348 Nm a po hamowaniu 177 KM jednak ostatecznie zrobilismy 170 KM 380 Nm i jestem bardzo zadowolony Nie chciałem tak duzo jak wyszło pierwszy razem. Ali sam był pozytywnie zaskoczony ze w serii tyle wyszło ale sprawdzał i nei był wczsniej chipowany ani zapodany box mówił ze moze koncówki wtryskowaczy były wymienione.

Opublikowano

U mnie po dzisiejszej wizycie u Aligatora w serii wyszło 156 KM 348 Nm a po hamowaniu 177 KM jednak ostatecznie zrobilismy 170 KM 380 Nm i jestem bardzo zadowolony Nie chciałem tak duzo jak wyszło pierwszy razem. Ali sam był pozytywnie zaskoczony ze w serii tyle wyszło ale sprawdzał i nei był wczsniej chipowany ani zapodany box mówił ze moze koncówki wtryskowaczy były wymienione.

pogratulować serii :wink4:

końcówki wtryskiwaczy tzn ??

Opublikowano

Zbytnio nie wiem co mial na mysli ale tak powiedział.

Opublikowano

Ja również jestem zadowolony z programu :) teraz auto przynajmniej reaguje na pedał gazu a nie to co wcześniej :P wykres wrzuciłem w dziale wykresów :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam są jacyś zainteresowani programem u Aligatora bo zbieramy 10 osób więcej na forum Octawii jeśli potrzeba to podeśle likna

pozdrawiam