philipsss Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Przestały mi działać kierunki (nawet nie cpykają) jakby tego było mało to mijania też nie chcą się włączyć(tylko pozycyjne i blenda z długich działa)????
rav Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Witam Sprawdzałeś czy któryś z bezpieczników nie przepalił się. ? _______________ Pozdrawiam Rafał
philipsss Opublikowano 4 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2010 Sprawdzałem! Już rozwiązałem problem, a mianowicie za daleko przekręcałem kluczyk w stacyjce tak o jakies 3 milimetry bo jak go troszke cofne to działa wszystko:] dziwne ale działa ( chyba pada mi stacyjka bo już nawet blokada kierownicy mi nie działa.... zamykam temat......................
majkel_majki Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Kostka stacyjki przypomina o swoim istnieniu, wypalone styki i zapewne niedługo padnie. Kolego, nie zamykaj tak szybko bo za chwilę założysz kolejny topic w rodzaju "Brak świateł mijania, kierunków, nawiewu itp."
Rekomendowane odpowiedzi