Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Przednie lampy DEPO II lift od kogo z allegro?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Zamierzam dokonać zakupu zespolonych reflektorów DEPO po II lifcie. Jedynym wyjściem jest allegro, ale chciałbym się upewnić, że światełka będą ok. Dlatego proszę o poradę od którego sprzedającego warto kupić, ewentualnie od którego Wy kupiliście i jak się sprawują.

Pozdrawiam,

Marcel.

Opublikowano

ja kupilem tu ale jeszcze czekam na przesylke :cool1:

Opublikowano
  • Autor

"tu" tzn gdzie? na forum czy zapomniałeś o linku? :)

Opublikowano

"tu" tzn gdzie? na forum czy zapomniałeś o linku? :)

chyba zapomniał o linku, kolego ja kupiłem na allegro szukałem Depo i z województwa śląskiego żeby nie czekać na przesyłkę i żeby cena była dobra, polecić nie mogę żadnego sprzedawcy ale co za problem zobaczyć komentarze gościa na allegro, poszukaj i kupuj :good:

Opublikowano

lepiej podjechac do inter carsu,ja widziałem w wyszkowie po 170zł za szt :gwizdanie:

Opublikowano

lepiej podjechac do inter carsu,ja widziałem w wyszkowie po 170zł za szt :gwizdanie:

depo po II lifcie ?

Opublikowano

depo po II lifcie ?

Jakoś mi się nie chcę w to wierzyć przecież inter cars ma zabójcze ceny bez zniżek aż w poniedziałek zadzwonie i zapytam :mysli:
Opublikowano

depo po II lifcie ?

Jakoś mi się nie chcę w to wierzyć przecież inter cars ma zabójcze ceny bez zniżek aż w poniedziałek zadzwonie i zapytam :mysli:

no właśnie w tej cenie to IC mogą mieć przedliftowe raczej no ale zobaczymy może jakąś promocję mają :mysli:

Opublikowano

Ja kupilem od tego goscia z allegro i sa ok :)http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=10656721

[br]Dopisany: 06-06-2010, 21:38:32_________________________________________________ale jakos nic teraz nie wystawia

Opublikowano

wydawalo mi sie, ze wstawialem linka :wallbash:

http://moto.allegro.pl/item1051128707_lampy_audi_a4_99_01_chrom_clear_soczewka_depo.html

a w ta cene w IC rowniez nie uwierze poki nie zobacze :shocked:

sprawdzilem tutaj http://sklep.intercars.com.pl/ i lampa zespolona TYC bez znizek kosztuje 228,98 zl/sztuka

aby znalezc lampy trzeba wejsc -> odpowiedni model, rocznik i typ silnika -> nastepnie z prawej strony -> oswietlenie/elementy -> swiatla przednie/czesci -> relektor

Opublikowano

Ja kupiłem od tego gościa

http://www.allegro.pl/item1039565157_nowe_lampy_audi_a4_98_01_komplet.html

Są OK. Szybka wysyłka.

jeśli Depo to cena :good: i skoro mówisz, że wszystko OK to kolega marcelc może brać i zakładać

Kupowałem u tego gościa moje lampy. Są firmy DEPO i co najważniejsze na lampie jest oznaczenie D2S :good:

Opublikowano
  • Autor

Witam! Wielkie podziękowania! Właśnie dokonałem wyboru. Lampki za 450 zł z przesyłką już zamówione do tego wyhaczyłem silniczki za 10 zł sztuka, więc jeszcze tylko trzeba się rozejrzeć za wtyczkami i jakimiś dobrymi żarówkami. Co możecie polecić?

Gdyby nie wy chłopaki to pewnie nie zdecydowałbym się na zakup :>

Jeszcze raz dzięki. Pozdrawiam!

Opublikowano

Witam! Wielkie podziękowania! Właśnie dokonałem wyboru. Lampki za 450 zł z przesyłką już zamówione do tego wyhaczyłem silniczki za 10 zł sztuka, więc jeszcze tylko trzeba się rozejrzeć za wtyczkami i jakimiś dobrymi żarówkami. Co możecie polecić?

Gdyby nie wy chłopaki to pewnie nie zdecydowałbym się na zakup :>

Jeszcze raz dzięki. Pozdrawiam!

wtyczki kupuj w ASO, ja za swoje w Gdansku zaplacilem 50,56 zł, wiec naprawde nie warto szukac gdzie indziej :wink4:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ja kupiłem te moto.allegro.pl/item1156025734_reflektory_lampy_audi_a4_95_00_chrom_angel_eyes.html

moje audi miało wcześniej lampy te przed liftingiem dlatego koniexczne było nadcinanie brzegów błotników od środka. Jest to pokazane w jednym z linków co i jak to zrobic

Opublikowano

ja kupiłem te moto.allegro.pl/item1156025734_reflektory_lampy_audi_a4_95_00_chrom_angel_eyes.html

moje audi miało wcześniej lampy te przed liftingiem dlatego koniexczne było nadcinanie brzegów błotników od środka. Jest to pokazane w jednym z linków co i jak to zrobic

Następny nabijacz postów :gwizdanie:

Nikogo nie obchodzą angel eyes marki sonar. Pytanie jest o DEPO a nie jakiś szit.