krzyniek Opublikowano 25 Lipca 2007 Opublikowano 25 Lipca 2007 Panowie, jaka ochrona? Ochrona też potrafi. Przypominacie sobie Pana z BOR'u w X5 i jego efektowne próby spalenia gumy zakończone dachowaniem? no dobre to było, pokrył naprawe z własnej kieszeni więc pewnie nie wspomina tego dobrze... co do tego gościa w beeemce to już nie jego pierwszy taki popis.
Reggi Opublikowano 25 Lipca 2007 Opublikowano 25 Lipca 2007 Kolo z Subaru nie pochwalił sie ze chciał swojego "wypasa" sprzedać na allegro niegdyś ... nigdy nie widzialem tak zwieśniaczonego Subaru ... widac ze koles sam zaprojektował w środku panują żólte kolory walace po gałach jak znaki drogowe ......jak takie banany pojada na zagraniczne zloty to tylko wyrabia sie negatywna opinia o Polakach panny przypiekane na solarze na pomarańcze lub cegiełke to paranoja
Flyer Opublikowano 25 Lipca 2007 Opublikowano 25 Lipca 2007 Nie widzialem tego BORowca, jest jakis filmik z tym?
Lukas Opublikowano 25 Lipca 2007 Opublikowano 25 Lipca 2007 Akurat wtedy w sobote przelatywalem kolo tego lotniska ale ze impreza slabo byla mi znana to tylko postalem w korku 10 minut i ogien dalej uff tyle szczescia
miro_x Opublikowano 28 Lipca 2007 Opublikowano 28 Lipca 2007 - Od kiedy masz to auto? - Od pół roku. Wcześniej miałem żonę. Normalnie mnie ten tekst zabił chyba swojej żonie pokażę :polew:
Rekomendowane odpowiedzi