MaQQ Opublikowano 5 Czerwca 2010 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Czesc.Slyszalem od kolegi ze w moim a4 moge miec komputerek pokladowy w radiu,ktory pokazuje spalanie,predkosc itd.Czy to prawda?Jesli tak,co mam zrobic? Pozdrawiam,Maku
LAKIER88 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Opublikowano 5 Czerwca 2010 w radiu raczej nie jak juz to na środku licznika chodzi Ci o FISA jest pełen fis i pół fis w zalezności w jaki jest auto wyposażone pełem pokazuje wszystko pół mniej pokazuje ile przejedziesz KM średnią prędkośc spalanie w danej chwili czas pracy silnika temperature jak masz oryginał radio to wyświetla częstotliwośc i wieli innych rzeczy
MaQQ Opublikowano 5 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2010 Mam s-line z 99 1.8 turbo v5.Wiec powinno byc.Co mam zrobic w takim razie?
LAKIER88 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Opublikowano 5 Czerwca 2010 a masz duzy wyswietlacz na srodku licznika???[br]Dopisany: 05 Czerwiec 2010, 14:38_________________________________________________Jeśli masz to masz komputer a jeśli nie masz takie duzego wyświetlacza na środku licznika to nie masz komputere pokładowego opcje są dwie chyba ze masz i jest wyłaczony bo da sie go wyłączyć ma prawej dzwigience tam gdzie wycieraczki jak masz kompa sa przyciski tym on dołu sie go wyłącza i włącza
janSerce Opublikowano 5 Czerwca 2010 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Pierwszy raz słysze o komputerze pokładowym w radiu jakie masz radyjko zapodaj może fotkę, koledze się napewno pomyliło z licznikiem :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi