Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BRD] Domyślny kod otwarcia bluetooth dla audi a4 b7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam ostatnio zaczelem się bawić moim telefonikiem w aucie i podczas wyszukiwania urządzeń zanlazlo mi audi audi uhf 1729 wic probowalem sie z tym połączyć wpisywałem kody 1234,12345,0000,00000,1729, i nie moglo sie polaczyc koledzy powiecia mi co to za funkcja w moin aucie dodam ze posiadam radio concert cd może wie ktos jak sie dostac do tego kodu?[br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 09:02_________________________________________________no witam niestety nic to nie dalo przyjzalem sie dikladnie wszedlem w opcje komputera i nic tam nie znalazlem dodam tylko ze na wypozazeniu mam radio concert cd wlasnie przeszukuje ksiazke od radia ale nistety jest po niemiecku [br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 09:09_________________________________________________niestety nie dziala

..bierz vaga połącz sie z tel. 77 , potem adaptacje i kanał 135.Tam znajdziesz jaki kod jest obecnie lub możesz go w zmienić

Opublikowano

no i tak popatrzylem w instrukcjie obsługi i standardowy kod to 1234 ale trzeba go wpisac do 30 sek i teraz nie wiem czy 30 sek po odpaleniu auta czy 30 sek po otwarciu pozniej pojde to sprawdze [br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 09:39_________________________________________________aha

veg rozumie ze trzeba go podpiac pod komputer ?

Opublikowano

...dokładnie podpinaj pod kompa. i moment dowiesz sie jaki masz kod otwarcia dla bt :rolleyes:

Opublikowano

no i udalo sie po odpaleniu auta nalezy w 30 sek wpisac kod 1234 i wszystko smiga jak nalezy

• 7 lat później...
Opublikowano

koledzy, powiedz cię mi czy jak mam radio audi concert Cd oraz uchwyt na telefon i kierownice multifunkcyjną z opcjami telefonu to też będę miał bluetooth w aucie?

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam, 

Mam problem z połączeniem bluetooth w aucie, w ogóle nie wyszukuje mi modułu, jak to rozwiązać? 

• 4 lata później...
Opublikowano

Zobacz jeszcze kod 0000,12345 ja miałem kod 0000 pozdrawiam.