Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 ALT] Dziwne kontrolki, zdjecia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od pewnego czasu wyskakują mi jakies dziwne kontrolki przekręce zapłon, wyłącze zapłon i wyskakują, o co w nich chodzi, czasem miga tez kontrolka hamulca

Do tego silnik mam po głównym remoncie, a oleju żre litre na 400 km, a nigdzie nie wycieka ;/ :

jtV50.jpg

G3MUJ.jpg

G3RU0.jpg

G3WTi.jpg

jugxi.jpg

NMSei.jpg

NMXdA.jpg

Opublikowano

Mogę się mylić ale jeśli masz zamontowane Hidy to one powodują dardzo duże zakłucenia i przez to ta choinka na desce :hi:

Opublikowano
  • Autor

Hmmm a co to są Hidy ?

Opublikowano

pseudo Xenony

Opublikowano
  • Autor

No to odpada bo nie mam ani hidow ani zadnych modyfikacji

Opublikowano

moim zdaniem chopy coś źle popodłączali lub w ogóle nie popodłączali

Opublikowano
  • Autor

tyle ze przez 3 msc od remontu wszystko ok było

Opublikowano

u mnie jak mi się akumulator kończył to też różne właśnie takie cuda się działy z kontrolkami

Opublikowano
  • Autor

własnie kolego podsunales mi pomysł popoludniu zdejme kleme na

minutke i wepne zobaczymy co się będzie wtedy działo ale na serwis i tak muszę w poniedziałek jechać bo mi pożera litre oleju na 400 km :(

Opublikowano

Kolego lepiej uwazniej poczytaj na forum o tych silniczkach to sie wiecej dowiesz :>

Pozdr :hi:

Opublikowano

Czasami te silniki biorą olej ,ale 1l na 400km to zdecydowanie zbyt wiele.Też mam ALT ,olej zmieniałem 4000km temu i na miarce jest bez zmian...Jeżdże spokojnie,nie wskakuję na wysokie obroty(np5000),każdy silnik jak się go gania pożera olej.Przed audi miałem mercedesa c klasę z 2005r 165tys km na liczniku ,auto gdy jechałem 150/h brało olej(zatrzymywałem się na autostradzie i dolewałam).Przebieg 100% oryginalny autko kupione u zasady,nowe.[br]Dopisany: 06 Czerwiec 2010, 10:05_________________________________________________Co do ALT to ponoć b.trwałe silniki,trzeba w nich pilnować "miękkich cześci" czyli odmy,węży i kierownicy powietrza.

Opublikowano

tak jak aksim, niezawodne - dodałbym tylko aby pamiętać o świecach ... wizualnie dobre - ale przejechane (dojechane) mogą palić cewki a cewki później ... itd .. :)

Opublikowano
  • Autor

Heh no i z tą klemą mi pomogło kontrolki znikły ;)

A no z tym olejem mam niesamowity problem ja go kręce max do 3500 obr,spokojnie jezdze

Opublikowano

a wcześniej nie jadł tyle ? a sprawdzałeś połączenia odmy olejowej, kierownicę itd ... swoją drogą po remoncie może łykać więcej ... ale tak czy inaczej ... dawno temu miałeś ten remont ?

Opublikowano
  • Autor

Pod koniec marca odebrałem i zrobilem juz 1100 km

Opublikowano

A na czym polegał ten remont?? :) tak z ciekawosci

Opublikowano
  • Autor

Wymiana pierścieni, szlif płaszczyzny, uszczelki, docieranie zaworów, wymiana uszczelniaczy, pompy wody, i sprzęgła