aju Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 pięknie przysłoniłeś i tak mały wlot powietrza na IC
Gwerty Opublikowano 1 Września 2010 Autor Opublikowano 1 Września 2010 przy lekko przerobionej prowadnicy powietrza nie jest tak zle.
Armi Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 Lepszym wyjściem były hidy w przeciwmgielnych albo wyrzucenie halogenów i wstawienie na ich miejsce ledów Tak, w ogóle to nie rozumiem mody na światła do jazdy dziennej. Świecące paski w zderzaku
Gwerty Opublikowano 9 Września 2010 Autor Opublikowano 9 Września 2010 apetyt rośnie w miarę jedzenia. po zaożeniu xenonów maży mi sie już bi-xenon. kupione już soczewki bi-xenon d2s hella wysokośc 13cm,średnica soczewki 8cm. mam nadzieję ze nie bedzie problemu z jej upchnięciem w lampach poliftowych.
rafalekx Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 A w długie jakaś duża ledowa jak w A8 do dziennej?
Gwerty Opublikowano 9 Września 2010 Autor Opublikowano 9 Września 2010 własnie bardzo mozliwe ze zamiast ledów pojaki sie zarówa zamiast długich do jazdy dziennej.
312MC Opublikowano 18 Września 2010 Opublikowano 18 Września 2010 własnie bardzo mozliwe ze zamiast ledów pojaki sie zarówa zamiast długich do jazdy dziennej. Ciekawy projekt lamp, bede czekał na rozwój tematu
Gwerty Opublikowano 7 Października 2010 Autor Opublikowano 7 Października 2010 udało mi sie wyrwac ktanio orginalne valeo w dobrym stanie za naprawde super pieniądze. teraz z najbliższym czasie bede rozklejać i montować soczewke od bi-xenona
rafalekx Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 skoro super kasa to pochwal się ile
Gwerty Opublikowano 7 Października 2010 Autor Opublikowano 7 Października 2010 po 100 za sztuke. i nie są to angliki.
joker-lukasz Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 po 100 za sztuke. i nie są to angliki. to cena powiedz gdzie za tyle można znaleźć to i ja bym takie łyknął
slepy Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 udało mi sie wyrwac ktanio orginalne laveo w dobrym stanie za naprawde super pieniądze. teraz z najbliższym czasie bede rozklejać i montować soczewke od bi-xenona od czego bedziesz dawał soczewkę?, i orginały bedziesz przerabiał :gwizdanie:
Gwerty Opublikowano 8 Października 2010 Autor Opublikowano 8 Października 2010 lampki, kupiłem na szrocie w gniewkowie. soczewki są hella, a czego są nie mam pojecia. tak valeo. udało sie tanio kupić, gdyby nie to bym rezał depo.
joker-lukasz Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 ładna robota oprócz poszerzenia otworów na soczewkę nic więcej nie było trzeba rzeźbić?? czy to jeszcze się okaże??
Gwerty Opublikowano 10 Października 2010 Autor Opublikowano 10 Października 2010 trzeba było zrobić nowe mocowanie , i 3 otworyw obudowie soczewki.
Gość hiczkok2 Opublikowano 19 Października 2010 Opublikowano 19 Października 2010 jak szlo rozklejanie lamp tez chce to zrobic i od dluzszego czasu lampy leza bo mam strach sie za to zabrac:P
slepy Opublikowano 19 Października 2010 Opublikowano 19 Października 2010 masz już fotki gotowych lamp?
Rekomendowane odpowiedzi