Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] a4 by gwerty kavlar & Plasti Dip

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

potrzebuje informacji. czy slizgi zderzaka tył s4 przedliftem są takie same jak w zwykłej a4 pzredliftem. chodzi o zderzak tył do sedana.

Opublikowano
potrzebuje informacji. czy slizgi zderzaka tył s4 przedliftem są takie same jak w zwykłej a4 pzredliftem. chodzi o zderzak tył do sedana.

nie wiem czy są takie same, w żółtym miałem zderzak od s4 na standardowych śłizgach i trzymał się jak należy

więc albo są takie same albo nie warto ich wymieniać :wink:

Opublikowano

Podejdz od ASO spytaj. Ja bylem pytac jak to jest ze slizgami na przod, powiedzieli ze do s4 sa inne jak np z przedlifta gdzie kilka osob na te slizgi zakladalo zderzak esowy i pasi wiec roznie to jest a koszt nowych na przod 25zl sztuka wiec na tyl podobnie bedzie:wink:

P.S jakie masz turbo seryjne czy jakies wieksze bo 170ps:whistling: tez bym chcial:decayed:

Opublikowano

na 99% są takie same, poliftowe s4 ma również takie same ślizgi jak przedlift a4/s4

Opublikowano

na 99% są takie same, poliftowe s4 ma również takie same ślizgi jak przedlift a4/s4

a on ma polifta wiec trzeba kupic slizgi a jak sie pytalem w ASO to mowi ze na rysunku juz widzi ze jest inny i ze pod haslem przedlift jest do przedlifta a do s4 jest s4 slizg i nie ma ze pasuja od przedlifta to polifta s4 itd:facepalm:

Opublikowano
  • Autor

zgadza sie w pzredliftach slizgi zderzaka tył a4 i s4 były takie same

w polifcie a4 miała inne zlizgi niz poliftowa s4.

najnowsze zdjecia prawie skonczonego dipowania

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.469377736460282.112938.440689412662448&type=1

Opublikowano

Nieźle, chociaż ja bym wolał dach w połysku, fajniej zgrywa sie w sedanie z szybami:wink: Czego nie usunąłeś listw z błotników?

teraz przypomina somesową:decayed:

Opublikowano
  • Autor

bo wolałem miec bardziej łagodne przejscia miedzy progiem a błotnikami.

Opublikowano

do dipowania wystarczy odtłuścić? czy jak to się odbywa?:wink:

Opublikowano

Szkoda, bo według mnie usunięcie i dobre zaspawanie błotnika daje lepszy efekt:wink:

DSC00295-1_zpsc1316e31.jpg

DSC00296-1_zps190e926f.jpg

Opublikowano
  • Autor

odtłuscić.

ale warto porobić wszelkie wgniotki, ubytki w lakierze. bo potem jak auto w macie to wszystko widac.

Opublikowano
odtłuscić.

ale warto porobić wszelkie wgniotki, ubytki w lakierze. bo potem jak auto w macie to wszystko widac.

to ja bym musiał do plast dipa dokupic wiadro szpachlowki :grin: orientujesz się ile czarnego zeszło na dach, bo marzy mi się czarny

Opublikowano
  • Autor

pytaj vario:)

---------- Post dopisany at 19:25 ---------- Poprzedni post napisany at 19:25 ----------

własnie mi sie to nie do konca podoba.

Opublikowano

Amigos robili jeszcze tak ze odkształcali dolna część błotnika, tak że bardziej nachodziła na próg jedna stroną:wink:

Opublikowano

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.469377736460282.112938.440689412662448&type=1

kozacko wyszło :drool3: jestem mega ciekawy jak będzie się brudzić, pewnie szybko? i ciekawe czy bardzo czarny zderzak się zrobi nad wydechem :eusathink:

Opublikowano

kozacko wyszło :drool3: jestem mega ciekawy jak będzie się brudzić, pewnie szybko? i ciekawe czy bardzo czarny zderzak się zrobi nad wydechem :eusathink:

pewnie bedzie okopcona cala d*pa:grin: a kolorek dobrynko wyszedl, ciekawe jak bedzie sie trzymal ten plastidip po myciu i dluzszym czasie

Opublikowano

nie mogę się doczekać aż go zobaczę w BT :naughty: jeszcze jak letnie koła założysz to w ogóle będzie za***iście :kox:

Opublikowano

pewnie bedzie okopcona cala d*pa:grin: a kolorek dobrynko wyszedl, ciekawe jak bedzie sie trzymal ten plastidip po myciu i dluzszym czasie

z tym brudzeniem to norma, coś za coś - za całokształt daję 10/10 :decayed: jeszcze koło jak wpadnie to pozamiata

Opublikowano

Wyszło całkiem nieźle :jerk: jakie koszty jeśli można wiedzieć?

Opublikowano

łłłoooo :kox: to się nazywa solidnie przyrezane B5 :decayed: Pieknie wygląda :thumbup1: