Bieniek Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Dyskusje w temacie Zlotu prowadzimy tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 20:00 Grill party nad basenem połączone z balem przebierańców. UWAGA-stroje obowiązkowe :kox: Kobiety też stroje obowiązkowe ? :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 7 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Wszyscy :kox: 150 osob przebranych to bedzie to :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Wszyscy :kox: I zepsułeś całą zabawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Wszyscy :kox: I zepsułeś całą zabawę No :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 7 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Wszyscy :kox: I zepsułeś całą zabawę Chyba sie nie boisz,ze partnerki nie trafia do odpowiednich osob??? :naughty: No,chyba ze na to liczysz :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Chyba sie nie boisz,ze partnerki nie trafia do odpowiednich osob??? :naughty: No,chyba ze na to liczysz :kox: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spetsnaz Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 w radio mówili, że to ma być pierwszy zlot bezalkoholowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 w radio mówili, że to ma być pierwszy zlot bezalkoholowy Bienio zmień imię na mój nick bo przez tyle lat nie mogę się do imienia przyzwyczaić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 20:00 Grill party nad basenem połączone z balem przebierańców. UWAGA-stroje obowiązkowe :kox: wreszcie Poziek będzie mógł się na legalu za murzyna przebrać i nikt nie weźmie tego za fetysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 w radio mówili, że to ma być pierwszy zlot bezalkoholowy Media kłamią :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FAZY Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Dla mnie 2 miejsca proszę zarezerwować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip1001 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 mam rozumieć, ze atrakcje które są podane na sobotę w wątku informacyjnym to już jest wszystko :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 mam rozumieć, ze atrakcje które są podane na sobotę w wątku informacyjnym to już jest wszystko :gwizdanie: mało ? możesz być następną atrakcją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 mam rozumieć, ze atrakcje które są podane na sobotę w wątku informacyjnym to już jest wszystko :gwizdanie: Rozmawiałem z chłopakami i niestety , ale sikanie do basenu odpada :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Bieniek wysłałem Ci PW - kasę podeśle do końca miesiąca... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 ja się cieszę już na ten zlot i mam nadzieję że lekarz pozwoli naszej małej na ten wyjazd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 mam rozumieć, ze atrakcje które są podane na sobotę w wątku informacyjnym to już jest wszystko :gwizdanie: Rozmawiałem z chłopakami i niestety , ale sikanie do basenu odpada :polew: ...to też ?? Nie utrzymała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 to jak najbardziej odpada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip1001 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 mam rozumieć, ze atrakcje które są podane na sobotę w wątku informacyjnym to już jest wszystko :gwizdanie: mało ? możesz być następną atrakcją muszę rozważyć tę propozycję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi