MarianekZg Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 wszystkim. Jeśli można to chciałbym spytać jak będą dzielone miejscówki w/g zasług :gwizdanie:, znajomości , grubości portfela czy uczestniczenia w życiu klubu . Jeśli to ostatnie to ja z Kasią chyba na ławeczce przed ośrodkiem :polew: Tak po prawdzie to ja to ustalam. A profil Kasi na NK podeślesz ? Będzie pokoik 2 osobowy będzie profilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 wszystkim. Jeśli można to chciałbym spytać jak będą dzielone miejscówki w/g zasług :gwizdanie:, znajomości , grubości portfela czy uczestniczenia w życiu klubu . Jeśli to ostatnie to ja z Kasią chyba na ławeczce przed ośrodkiem :polew: Tak po prawdzie to ja to ustalam. A profil Kasi na NK podeślesz ? Będzie pokoik 2 osobowy będzie profilek ...radze ci bądź ostrożny bo jak Poziu potrzebuje profilu na NK to może Kasie przydzielić do jaskini rozpusty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 no dobra ....................................... Bieniek poproszę o zwrot kasy - nigdzie nie jadę . Odczuwam próby zastraszenia :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 ...radze ci bądź ostrożny bo jak Poziu potrzebuje profilu na NK to może Kasie przydzielić do jaskini rozpusty... pałacu...pałacu rozpusty :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Nie wiem czy mam wypakować,dmuchanego krokodyla i rękawki, bo rozumiem,że nie będzie basenu,ale mam nadzieję,że jest w okolicy jakaś woda?? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 wrzucać zdjęcie mojego apartamentu :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 wrzucać zdjęcie mojego apartamentu :gwizdanie: jest w nim zbyt ciemno i zdjęcia się nie udały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 wrzucać zdjęcie mojego apartamentu :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 wrzucać zdjęcie mojego apartamentu :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 :decayed: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 wrzucać zdjęcie mojego apartamentu :gwizdanie: apartament jest za tymi drzwiami w lewym górnym rogu. Nazywa się poczekalnia :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 :polew: :polew: :polew: poszczałem się :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 ...zajebistą będziesz miał pościel w gwiazdki Trzeniu będziesz się czuł jak w niebie... :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 56 miejsc w pokojach 2 i 4 osobowych.Reszta w domkach,ktore sa 6 osobowe.2 zamykane sypialnie i kanapa,lub 2 lozka na dole. Tak po prawdzie to ja to ustalam. A profil Kasi na NK podeślesz ? Panowie ja najprawdopodobniej przyjadę z dwoma półrocznymi bomblami, jak myślicie co będzie lepsze pokój czy domek? Chyba pokój co? Można liczyć na jakieś "przywileje" (ze względu na córy) przy podziale miejsc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 wrzucać zdjęcie mojego apartamentu :gwizdanie: apartament jest za tymi drzwiami w lewym górnym rogu. Nazywa się poczekalnia :polew: :polew: wiecie dlaczego właściciele alfy nie mówią sobie dzieńdobry jak sie spotykają popołudniu? .... bo wszyscy sie rano widzieli w serwisie :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 56 miejsc w pokojach 2 i 4 osobowych.Reszta w domkach,ktore sa 6 osobowe.2 zamykane sypialnie i kanapa,lub 2 lozka na dole. Tak po prawdzie to ja to ustalam. A profil Kasi na NK podeślesz ? Panowie ja najprawdopodobniej przyjadę z dwoma półrocznymi bomblami, jak myślicie co będzie lepsze pokój czy domek? Chyba pokój co? Można liczyć na jakieś "przywileje" (ze względu na córy) przy podziale miejsc ? spoko ,takie przypadki z mety mają własne pokoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 56 miejsc w pokojach 2 i 4 osobowych.Reszta w domkach,ktore sa 6 osobowe.2 zamykane sypialnie i kanapa,lub 2 lozka na dole. Tak po prawdzie to ja to ustalam. A profil Kasi na NK podeślesz ? Panowie ja najprawdopodobniej przyjadę z dwoma półrocznymi bomblami, jak myślicie co będzie lepsze pokój czy domek? Chyba pokój co? Można liczyć na jakieś "przywileje" (ze względu na córy) przy podziale miejsc ? spoko ,takie przypadki z mety mają własne pokoje To może poproszę o dopisanie +2 na liście co by to nie umknęło przy kwaterunku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Panowie ja najprawdopodobniej przyjadę z dwoma półrocznymi bomblami, jak myślicie co będzie lepsze pokój czy domek? Chyba pokój co? Można liczyć na jakieś "przywileje" (ze względu na córy) przy podziale miejsc ? luzik, będzie pokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Panowie ja najprawdopodobniej przyjadę z dwoma półrocznymi bomblami, jak myślicie co będzie lepsze pokój czy domek? Chyba pokój co? Można liczyć na jakieś "przywileje" (ze względu na córy) przy podziale miejsc ? luzik, będzie pokój thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 powiem tak.... wszyscy jesteście pojeba.ni :decayed: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi