MarianekZg Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 wszystkim. Jeśli można to chciałbym spytać jak będą dzielone miejscówki w/g zasług :gwizdanie:, znajomości , grubości portfela czy uczestniczenia w życiu klubu . Jeśli to ostatnie to ja z Kasią chyba na ławeczce przed ośrodkiem :polew: Tak po prawdzie to ja to ustalam. A profil Kasi na NK podeślesz ? Będzie pokoik 2 osobowy będzie profilek
wypsiu Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 wszystkim. Jeśli można to chciałbym spytać jak będą dzielone miejscówki w/g zasług :gwizdanie:, znajomości , grubości portfela czy uczestniczenia w życiu klubu . Jeśli to ostatnie to ja z Kasią chyba na ławeczce przed ośrodkiem :polew: Tak po prawdzie to ja to ustalam. A profil Kasi na NK podeślesz ? Będzie pokoik 2 osobowy będzie profilek ...radze ci bądź ostrożny bo jak Poziu potrzebuje profilu na NK to może Kasie przydzielić do jaskini rozpusty...
MarianekZg Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 no dobra ....................................... Bieniek poproszę o zwrot kasy - nigdzie nie jadę . Odczuwam próby zastraszenia :polew:
poziek Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 ...radze ci bądź ostrożny bo jak Poziu potrzebuje profilu na NK to może Kasie przydzielić do jaskini rozpusty... pałacu...pałacu rozpusty :naughty:
GILI Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 Nie wiem czy mam wypakować,dmuchanego krokodyla i rękawki, bo rozumiem,że nie będzie basenu,ale mam nadzieję,że jest w okolicy jakaś woda?? :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 wrzucać zdjęcie mojego apartamentu :gwizdanie:
GILI Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 wrzucać zdjęcie mojego apartamentu :gwizdanie: jest w nim zbyt ciemno i zdjęcia się nie udały
poziek Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 wrzucać zdjęcie mojego apartamentu :gwizdanie:
Tomeks Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 wrzucać zdjęcie mojego apartamentu :gwizdanie:
magneto Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 wrzucać zdjęcie mojego apartamentu :gwizdanie: apartament jest za tymi drzwiami w lewym górnym rogu. Nazywa się poczekalnia :polew: :polew:
poziek Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 :polew: :polew: :polew: poszczałem się :polew: :polew: :polew: :polew:
wypsiu Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 ...zajebistą będziesz miał pościel w gwiazdki Trzeniu będziesz się czuł jak w niebie... :polew:
dziadek Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 56 miejsc w pokojach 2 i 4 osobowych.Reszta w domkach,ktore sa 6 osobowe.2 zamykane sypialnie i kanapa,lub 2 lozka na dole. Tak po prawdzie to ja to ustalam. A profil Kasi na NK podeślesz ? Panowie ja najprawdopodobniej przyjadę z dwoma półrocznymi bomblami, jak myślicie co będzie lepsze pokój czy domek? Chyba pokój co? Można liczyć na jakieś "przywileje" (ze względu na córy) przy podziale miejsc ?
Młodzik Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 wrzucać zdjęcie mojego apartamentu :gwizdanie: apartament jest za tymi drzwiami w lewym górnym rogu. Nazywa się poczekalnia :polew: :polew: wiecie dlaczego właściciele alfy nie mówią sobie dzieńdobry jak sie spotykają popołudniu? .... bo wszyscy sie rano widzieli w serwisie :kox:
Tomeks Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 56 miejsc w pokojach 2 i 4 osobowych.Reszta w domkach,ktore sa 6 osobowe.2 zamykane sypialnie i kanapa,lub 2 lozka na dole. Tak po prawdzie to ja to ustalam. A profil Kasi na NK podeślesz ? Panowie ja najprawdopodobniej przyjadę z dwoma półrocznymi bomblami, jak myślicie co będzie lepsze pokój czy domek? Chyba pokój co? Można liczyć na jakieś "przywileje" (ze względu na córy) przy podziale miejsc ? spoko ,takie przypadki z mety mają własne pokoje
dziadek Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 56 miejsc w pokojach 2 i 4 osobowych.Reszta w domkach,ktore sa 6 osobowe.2 zamykane sypialnie i kanapa,lub 2 lozka na dole. Tak po prawdzie to ja to ustalam. A profil Kasi na NK podeślesz ? Panowie ja najprawdopodobniej przyjadę z dwoma półrocznymi bomblami, jak myślicie co będzie lepsze pokój czy domek? Chyba pokój co? Można liczyć na jakieś "przywileje" (ze względu na córy) przy podziale miejsc ? spoko ,takie przypadki z mety mają własne pokoje To może poproszę o dopisanie +2 na liście co by to nie umknęło przy kwaterunku ?
poziek Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 Panowie ja najprawdopodobniej przyjadę z dwoma półrocznymi bomblami, jak myślicie co będzie lepsze pokój czy domek? Chyba pokój co? Można liczyć na jakieś "przywileje" (ze względu na córy) przy podziale miejsc ? luzik, będzie pokój
dziadek Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 Panowie ja najprawdopodobniej przyjadę z dwoma półrocznymi bomblami, jak myślicie co będzie lepsze pokój czy domek? Chyba pokój co? Można liczyć na jakieś "przywileje" (ze względu na córy) przy podziale miejsc ? luzik, będzie pokój thx
Gość Trzeniu Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 powiem tak.... wszyscy jesteście pojeba.ni :decayed: :kox:
Rekomendowane odpowiedzi