filip1001 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 jak to mówią "nie ma to tamto" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Filip i Ty mordo będziesz heh, Hugo wysłał mi dziś PW, ze zaczęły się zapisy na zlot, a ja nawet nie patrząc na termin wpisałem się na listę Prawdziwy klubowicz Ta prawdziwy klubowicz a pić nic nie chciał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip1001 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Oj tam oj tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Oj tam oj tam nie ma oj tam w tym roku nadrobisz , ale urwoł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip1001 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Oj tam oj tam nie ma oj tam w tym roku nadrobisz , ale urwoł chyba w tym "sezonie" chciałeś napisać bo tak samo jak letni, zimowy był w tym samym roku -chciałem zauważyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 chyba w tym "sezonie" chciałeś napisać :tongue4 ująłem dwa Zloty w nazwie "Rok" a Ty się tak nie pucuj tylko pokażesz tą B7 wujkowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 A propos picia... kto w tym roku startuje z Nikusiem ? [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2010, 22:44_________________________________________________No i masz nagle cisza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 A propos picia... kto w tym roku startuje z Nikusiem ? [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2010, 22:44_________________________________________________No i masz nagle cisza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 A propos picia... kto w tym roku startuje z Nikusiem ? [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2010, 22:44_________________________________________________No i masz nagle cisza... myślę że Fazy może być dobrym przeciwnikiem .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Kuźwa Bieniek - szybki jesteś Trzeba,bo od srody nocy bede bez kompa i poza zasiegiem i ogarnianiem zajmie sie Tomeks tee,kolo wujek Tomeks już swoje zrobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 A propos picia... kto w tym roku startuje z Nikusiem ? [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2010, 22:44_________________________________________________No i masz nagle cisza... myślę że Fazy może być dobrym przeciwnikiem .... jest jeszcze jeden na Pomorzu z mocną głowa,ale ma jedną wadę ..wszystkich wk***ia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 jest jeszcze jeden na Pomorzu z mocną głowa,ale ma jedną wadę .. wszystkich wk***ia :decayed Nie bądź wobec siebie aż tak krytyczny :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 A propos picia... kto w tym roku startuje z Nikusiem ? [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2010, 22:44_________________________________________________No i masz nagle cisza... Moskal lub Łatek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 A propos picia... kto w tym roku startuje z Nikusiem ? [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2010, 22:44_________________________________________________No i masz nagle cisza... myślę że Fazy może być dobrym przeciwnikiem .... jest jeszcze jeden na Pomorzu z mocną głowa,ale ma jedną wadę ..wszystkich wk***ia kto to taki jeśli można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Ja mam słaby łeb - ale i tak chętnie się ze wszystkimi napiję. Znów trafię do boxu Pomorza i... "co tam słychać Radom" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 a to ty byłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Ano... Na ile osób przewidziany jest zlot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 150 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 widzę, że kolejny nieudany zlot się szykuje :thumbdown: niech no jeszcze Tomeks macza palce w organizacji to już wszystko wiadomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 k**wa,ludzie który Mironowi wygadał,że jest zlot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi