mcm Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 PANY DO ODDANIA W DOBRE RĘCE SĄ DWA MIEJSCA OPŁACONE - KONTAKT NA PW
Gość -makaveli- Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 PANY DO ODDANIA W DOBRE RĘCE SĄ DWA MIEJSCA OPŁACONE - KONTAKT NA PW jak za free to biore jedno dla żony
mcm Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 PANY DO ODDANIA W DOBRE RĘCE SĄ DWA MIEJSCA OPŁACONE - KONTAKT NA PW jak za free to biore jedno dla żony za free to cię dziś nawet nikt w d*pę nie kopnie
Gość -makaveli- Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 PANY DO ODDANIA W DOBRE RĘCE SĄ DWA MIEJSCA OPŁACONE - KONTAKT NA PW jak za free to biore jedno dla żony za free to cię dziś nawet nikt w d*pę nie kopnie no ale nie będe płacić 245zł za pobyt żony żeby mi do kieliszka zaglądała za friko to jeszcze bym to przeżył
jarko Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 moskal nie koloruj mnie w ten sposób , czuje sie urażony :kox: :kox: Fakt, w giej różu Ci bardziej do twarzy
mcm Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 moskal nie koloruj mnie w ten sposób , czuje sie urażony :kox: :kox: Fakt, w giej różu Ci bardziej do twarzy ty też kiedyś w giej różu byłeś i do końca nie wiadomo co i komu zrobiłeś żeby sie go pozbyć
jarko Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 i do końca nie wiadomo co i komu zrobiłeś żeby sie go pozbyć Nosiłem ręcznik Prezesowi w Sobieszewie na plaży
mcm Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 i do końca nie wiadomo co i komu zrobiłeś żeby sie go pozbyć Nosiłem ręcznik Prezesowi w Sobieszewie na plaży nie dokładnie o tym myślałem ale skoro tylko tyle... :gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Sierpień 2010, 10:14_________________________________________________to może i ja pojadę do Jrosławca mu ponoszę ...
jarko Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 i do końca nie wiadomo co i komu zrobiłeś żeby sie go pozbyć Nosiłem ręcznik Prezesowi w Sobieszewie na plaży nie dokładnie o tym myślałem ale skoro tylko tyle... :gwizdanie: Aż boję się zapytać o czym myślałeś to może i ja pojadę do Jrosławca mu ponoszę ... żebyś nie musiał potrzymać
moskal Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 PANY DO ODDANIA W DOBRE RĘCE SĄ DWA MIEJSCA OPŁACONE - KONTAKT NA PW wymiekłaś ?? :naughty: :naughty: :naughty: moskal nie koloruj mnie w ten sposób , czuje sie urażony :kox: :kox: Fakt, w giej różu Ci bardziej do twarzy siarap
mcm Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 i do końca nie wiadomo co i komu zrobiłeś żeby sie go pozbyć Nosiłem ręcznik Prezesowi w Sobieszewie na plaży nie dokładnie o tym myślałem ale skoro tylko tyle... :gwizdanie: Aż boję się zapytać o czym myślałeś to może i ja pojadę do Jrosławca mu ponoszę ... żebyś nie musiał potrzymać to co miałeś wybór albo trzymać... albo ręcznik... to dobrze
jarko Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 moskal nie koloruj mnie w ten sposób , czuje sie urażony :kox: :kox: Fakt, w giej różu Ci bardziej do twarzy siarap Grozisz mi :?:
moskal Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 moskal nie koloruj mnie w ten sposób , czuje sie urażony :kox: :kox: Fakt, w giej różu Ci bardziej do twarzy siarap Grozisz mi :?: zdziwiony ??? :kox:
jarko Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 moskal nie koloruj mnie w ten sposób , czuje sie urażony :kox: :kox: Fakt, w giej różu Ci bardziej do twarzy siarap Grozisz mi :?: zdziwiony ??? :kox: Załatwię to w stylu jednego Warszawiaka...
moskal Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Załatwię to w stylu jednego Warszawiaka... mówisz o tym ,z którego został tylko cień ???
poziek Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Załatwię to w stylu jednego Warszawiaka... mówisz o tym ,z którego został tylko cień ??? cień cienia
mcm Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 PANY DO ODDANIA W DOBRE RĘCE SĄ DWA MIEJSCA OPŁACONE - KONTAKT NA PW wymiekłaś ?? :naughty: :naughty: :naughty: taaa wiedze że gardło mam za słabe i palec mnie boli ... [br]Dopisany: 20 Sierpień 2010, 10:53_________________________________________________ Załatwię to w stylu jednego Warszawiaka... mówisz o tym ,z którego został tylko cień ??? taa z tego został cień ale drugi podobno nieźle przymasował
Rekomendowane odpowiedzi