RS Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Takie male pytanie: Jak odbywa sie przydzial Domkow/pokoi? Mozna sie juz wstepnie dobierac? (Zaznaczam ze moja kobieta spi ze mna )
lukaszr Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 (Zaznaczam ze moja kobieta spi ze mna ) Rzeczywistość zawsze wszystko weryfikuje szczególnie na zlotach :polew:
mcm Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 taaa... :gwizdanie: zawsze możesz wylądować z Poźkiem
wypsiu Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 (Zaznaczam ze moja kobieta spi ze mna ) Rzeczywistość zawsze wszystko weryfikuje szczególnie na zlotach :polew: ...jeden koleś był z dziewczyną na VW-Mani odeszła od niego a on podciął sobie żyły tak bywa na zlotach ....
jarko Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 taaa... :gwizdanie: zawsze możesz wylądować z Poźkiem A co Ty tak ciągle o tym Poźku
Bieniek Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Takie male pytanie: Jak odbywa sie przydzial Domkow/pokoi? Mozna sie juz wstepnie dobierac? (Zaznaczam ze moja kobieta spi ze mna ) Propozycje prosze skladac na PW.W tyg bedzie juz pelna rozpiska co i jak. (Zaznaczam ze moja kobieta spi ze mna ) Rzeczywistość zawsze wszystko weryfikuje szczególnie na zlotach :polew: ...jeden koleś był z dziewczyną na VW-Mani odeszła od niego a on podciął sobie żyły tak bywa na zlotach .... Wypsiu pomieszales :decayed: To ona sobie podciela zyly,bo ja olal
Tomeks Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 jako że dostajemy sporo pytań odnośnie domków,czy są oddzielne pokoje,jakie są łóżka,jedno,czy dwuosobowe itd...,wyjaśniam: KAŻDY DOMEK MA NA GÓRZE DWA ODDZIELNE DWUOSOBOWE POKOJETAK,Z DRZWIAMI. W KAŻDYM POKOJU DWA POJEDYNCZE ŁÓŻKA NA DOLE DWA POJEDYNCZE ŁÓŻKA,W NIEKTÓRYCH DOMKACH,JEDNO DWUOSOBOWE NA DOLE JEST TEŻ ANEKS KUCHENNY,ORAZ ŁAZIENKA PRZY SAMYM DOMKU MOŻNA ZAPARKOWAĆ AUTA JEŻELI KTOŚ CHCE BYĆ W DOMKU W 5,LUB 7 OSÓB,BO TAKĄ AKURAT TWORZĄ GRUPĘ,NIEMA PROBLEMU,SĄ TEŻ DOMKI Z 7 SPANIAMI
RS Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 taaa... :gwizdanie: zawsze możesz wylądować z Poźkiem To nieźle Poziek by musiał pale zalać żeby mnie za swoja kobietę wsiąść... Pozatym nie ma problemu, nie ma takiej kobiety za która bym sobie żyły podcinał Bieniek, juz wysyłam PW
poziek Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 To nieźle Poziek by musiał pale zalać żeby mnie za swoja kobietę wsiąść...
Patrykbor Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Propozycje prosze skladac na PW.W tyg bedzie juz pelna rozpiska co i jak. poszło pw
RS Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 hmmm.... Taaadaaaa.....: Wtedy juz tez sie szykowales... :polew: [br]Dopisany: 22 Sierpień 2010, 15:18_________________________________________________kurna, zara bana dostane
poziek Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 o kurde jaki ja chudy byłem niemal jak cień cienia zółty bolec
jarko Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Haha widać tam z kim imprezowałeś i już wiadomo dlaczego tak wyglądałeś
poziek Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 taaaa Kraków mnie wtedy zmasakrował
moskal Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 hmmm.... Taaadaaaa.....: Wtedy juz tez sie szykowales... :polew: czy to małe, brzydkie po lewej Poźka to Norbi ?? czy mi sie tylko wydaje ??? :kox: :kox:
jarko Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Wydaje Ci się :gwizdanie: Tam same Krakusy obok
moskal Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Wydaje Ci się :gwizdanie: Tam same Krakusy obok zdjęcie niewyraźne , Poźka ledwo poznałem
poziek Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 to jest themon i truogre takie dwa październiczki
themOn Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 to jest themon i truogre takie dwa październiczki odezwał się borowik
Rekomendowane odpowiedzi