moskal Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 to jest themon i truogre ten po twojej prawej to czysty norbiak z 10lat do tyłu :kox: :kox:
poziek Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 to jest themon i truogre takie dwa październiczki odezwał się borowik patrz jaki czujny :decayed: [br]Dopisany: 22 Sierpień 2010, 16:19_________________________________________________ to jest themon i truogre ten po twojej prawej to czysty norbiak z 10lat do tyłu :kox: :kox: 15 lat :naughty: :naughty:
lukaszr Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Wybaczcie, ale JA PIERD.OLE jaki ten tłuścioch był kiedyś chudy ... w mordę :polew: zdjęcie niewyraźne , Poźka ledwo poznałem Zdjęcie jest wyraźne, tylko on tu ma pewnie z 30kg mniej i jeszcze zalatuje z gęby takim "baby face" :naughty:
poziek Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 weź się nie wypowiadaj zółty konusie bo zagadam do Tomeksa i umieści cie w pokoju z Czerwonym Bolcem :kox: :kox:
Gość DiM Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 są jeszcze wolne miejsca? :decayed: może bym się zdecydował na publiczny lincz :polew:
moskal Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 są jeszcze wolne miejsca? :decayed: dla ciebie na bank sie znajdzie :naughty: :naughty: może bym się zdecydował na publiczny lincz :polew: na to też możesz liczyć :naughty: :naughty:
Hugo Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 są jeszcze wolne miejsca? :decayed: może bym się zdecydował na publiczny lincz :polew: Poziu ma łoże małżeńskie to Cię przygarnie :polew: :polew:
lukaszr Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 weź się nie wypowiadaj zółty konusie bo zagadam do Tomeksa i umieści cie w pokoju z Czerwonym Bolcem :kox: :kox: Och straszne ... może w końcu nie będziesz mi mówił tak jak przed każdym zlotem: "czy możesz mnie pilnować żebym czegoś głupiego nie zrobił ?" :naughty:
RS Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 są jeszcze wolne miejsca? :decayed: może bym się zdecydował na publiczny lincz :polew: Dostaniesz pokoj z Pozkiem ....
poziek Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 "czy możesz mnie pilnować żebym czegoś głupiego nie zrobił ?" :naughty: i co ?? i jak co zlot obecanki cacanki a ja ląduję albo na jakimś strychu, albo kurfa w zaspie albo nie wiadomo z czyją żoną taki z ciebie przyjaciel
Tomeks Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 weź się nie wypowiadaj zółty konusie bo zagadam do Tomeksa i umieści cie w pokoju z Czerwonym Bolcem :kox: :kox: ja mam plan waszą całą trójkę umieścić w jednym pokoju
poziek Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Poziu ma łoże małżeńskie to Cię przygarnie :polew: :polew: Daymon będzie miał w końcu zerwany gwint [br]Dopisany: 22 Sierpień 2010, 17:17_________________________________________________ weź się nie wypowiadaj zółty konusie bo zagadam do Tomeksa i umieści cie w pokoju z Czerwonym Bolcem :kox: :kox: ja mam plan waszą całą trójkę umieścić w jednym pokoju człowieku nie rób tego...ja się boję Czerwonego Bolca...a Ukasz razem z Bolcem to jest większy hardcore niż Rocco w latach swojej młodości :gwizdanie:
RS Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 A bedzie tam jakas "wspolna sala biesiadnicza"?
poziek Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 A bedzie tam jakas "wspolna sala biesiadnicza"? nie może być inaczej :gwizdanie:
lukaszr Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 i co ?? i jak co zlot obecanki cacanki a ja ląduję albo na jakimś strychu, albo kurfa w zaspie albo nie wiadomo z czyją żoną taki z ciebie przyjaciel A kto Ciebie znalazł na strychu i zaprowadził do pokoju ? Kto powiedział, że jesteś poj.ebany skacząc w zaspę będąc chory ? Kto Ci tłumaczył, że G. ma męża i Wihu nie będzie ucieszony jak się dowie ? Kto koorwa wracał za każdym razem samochodem i podwoził pod sam dom ? Kto Ci zrobił pamiątkowe zdjęcie jak rozmawiasz z wielkim uchem ? :naughty:
poziek Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 No wiesz co...z tą Gosią to mogłeś poczekać aż mój mały się urodzi :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 22 Sierpień 2010, 17:27_________________________________________________ A kto Ciebie znalazł na strychu i zaprowadził do pokoju ? stado cfaniaków co włączyło nagrywanie w komórkach i rozesłało po youtubach [br]Dopisany: 22 Sierpień 2010, 17:28_________________________________________________ Kto powiedział, że jesteś poj.ebany skacząc w zaspę będąc chory ? jakoś wyzdrowiałem na drugi dzień...w przeciwieństwie do ciebie :naughty: [br]Dopisany: 22 Sierpień 2010, 17:29_________________________________________________ Kto koorwa wracał za każdym razem samochodem i podwoził pod sam dom ? powiedziałem ci, że się odwdzięczę po twoim "ewentualnym" kolejnym kawalerskim :kox:
lukaszr Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 stado cfaniaków co włączyło nagrywanie w komórkach i rozesłało po youtubach Cóż, ciesz się, że pierwotny pomysł włożenia Ci w doopę nieociosanego kawałka kija nie doszedł do skutku :kox: jakoś wyzdrowiałem na drugi dzień...w przeciwieństwie do ciebie :naughty: Ja każdy zlot zimowy zaczynam lub kończę chorobą więc jakby żadna nowość powiedziałem ci, że się odwdzięczę po twoim "ewentualnym" kolejnym kawalerskim :kox: :ssij:
moskal Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zapowiada sie ciekawie.... nawet bardzo :naughty: :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi