Skocz do zawartości
IGNOROWANY

VIII Ogólnopolski Zlot Audi A4 Klub Polska - dyskusje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to jest themon i truogre :naughty:

ten po twojej prawej to czysty norbiak z 10lat do tyłu :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

takie dwa październiczki :decayed:

odezwał się borowik :decayed:

patrz jaki czujny :decayed: :decayed: :decayed::naughty::kox:[br]Dopisany: 22 Sierpień 2010, 16:19_________________________________________________

ten po twojej prawej to czysty norbiak z 10lat do tyłu :kox: :kox: :kox: :kox:

15 lat :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Wybaczcie, ale JA PIERD.OLE jaki ten tłuścioch był kiedyś chudy ... w mordę :polew: :polew: :polew:

zdjęcie niewyraźne , Poźka ledwo poznałem :thumbdown:

Zdjęcie jest wyraźne, tylko on tu ma pewnie z 30kg mniej i jeszcze zalatuje z gęby takim "baby face" :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

weź się nie wypowiadaj zółty konusie bo zagadam do Tomeksa i umieści cie w pokoju z Czerwonym Bolcem :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

są jeszcze wolne miejsca? :decayed: :decayed:

może bym się zdecydował na publiczny lincz :kox::polew: :polew:

Opublikowano

dla ciebie na bank sie znajdzie :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

na to też możesz liczyć :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Poziu ma łoże małżeńskie to Cię przygarnie :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

weź się nie wypowiadaj zółty konusie bo zagadam do Tomeksa i umieści cie w pokoju z Czerwonym Bolcem :kox: :kox: :kox: :kox:

Och straszne ... może w końcu nie będziesz mi mówił tak jak przed każdym zlotem:

"czy możesz mnie pilnować żebym czegoś głupiego nie zrobił ?" :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Dostaniesz pokoj z Pozkiem ....

:dziura::bicz::sexinbed:

Opublikowano

"czy możesz mnie pilnować żebym czegoś głupiego nie zrobił ?" :naughty: :naughty: :naughty:

i co ??

i jak co zlot obecanki cacanki a ja ląduję albo na jakimś strychu, albo kurfa w zaspie albo nie wiadomo z czyją żoną

taki z ciebie przyjaciel :decayed:

Opublikowano

ja mam plan waszą całą trójkę umieścić w jednym pokoju :naughty:

Opublikowano

Poziu ma łoże małżeńskie to Cię przygarnie :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Daymon będzie miał w końcu zerwany gwint :naughty:[br]Dopisany: 22 Sierpień 2010, 17:17_________________________________________________

ja mam plan waszą całą trójkę umieścić w jednym pokoju :naughty:

człowieku nie rób tego...ja się boję Czerwonego Bolca...a Ukasz razem z Bolcem to jest większy hardcore niż Rocco w latach swojej młodości :gwizdanie: :kox:

Opublikowano

A bedzie tam jakas "wspolna sala biesiadnicza"? :evil:

Opublikowano

A bedzie tam jakas "wspolna sala biesiadnicza"? :evil:

nie może być inaczej :gwizdanie:

Opublikowano

i co ??

i jak co zlot obecanki cacanki a ja ląduję albo na jakimś strychu, albo kurfa w zaspie albo nie wiadomo z czyją żoną

taki z ciebie przyjaciel :decayed:

A kto Ciebie znalazł na strychu i zaprowadził do pokoju ? Kto powiedział, że jesteś poj.ebany skacząc w zaspę będąc chory ? Kto Ci tłumaczył, że G. ma męża i Wihu nie będzie ucieszony jak się dowie ? Kto koorwa wracał za każdym razem samochodem i podwoził pod sam dom ? Kto Ci zrobił pamiątkowe zdjęcie jak rozmawiasz z wielkim uchem ? :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

No wiesz co...z tą Gosią to mogłeś poczekać aż mój mały się urodzi :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 22 Sierpień 2010, 17:27_________________________________________________

A kto Ciebie znalazł na strychu i zaprowadził do pokoju ?

stado cfaniaków co włączyło nagrywanie w komórkach i rozesłało po youtubach :evil:[br]Dopisany: 22 Sierpień 2010, 17:28_________________________________________________

Kto powiedział, że jesteś poj.ebany skacząc w zaspę będąc chory ?

jakoś wyzdrowiałem na drugi dzień...w przeciwieństwie do ciebie :naughty: :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 22 Sierpień 2010, 17:29_________________________________________________

Kto koorwa wracał za każdym razem samochodem i podwoził pod sam dom ?

powiedziałem ci, że się odwdzięczę po twoim "ewentualnym" kolejnym kawalerskim :kox: :kox: :kox::naughty:

Opublikowano

stado cfaniaków co włączyło nagrywanie w komórkach i rozesłało po youtubach :evil:

Cóż, ciesz się, że pierwotny pomysł włożenia Ci w doopę nieociosanego kawałka kija nie doszedł do skutku :kox: :kox: :kox:

jakoś wyzdrowiałem na drugi dzień...w przeciwieństwie do ciebie :naughty: :naughty: :naughty:

Ja każdy zlot zimowy zaczynam lub kończę chorobą więc jakby żadna nowość :kox:

powiedziałem ci, że się odwdzięczę po twoim "ewentualnym" kolejnym kawalerskim :kox: :kox: :kox::naughty:

:ssij: :ssij: :ssij:

Opublikowano

Zapowiada sie ciekawie.... :cool1:

Opublikowano

Zapowiada sie ciekawie.... :cool1:

nawet bardzo :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...