RS Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Pozdrowienia z Zlotu. Alkoholu starczylo dla wszystkich i jeszcze zostalo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Pozdrowienia z Zlotu. Alkoholu starczylo dla wszystkich i jeszcze zostalo... TIA. Chciałbym to zobaczyć.No chyba, że Oniak jeszcze nie dojechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 CZY TO LATO CZY TO ZIMA NA OGÓLNOPOLSKICH NUDY NIMA.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 CZY TO LATO CZY TO ZIMA NA OGÓLNOPOLSKICH NUDY NIMA.... No to c**j. Ten już odpłynął :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasera Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 CZY TO LATO CZY TO ZIMA NA OGÓLNOPOLSKICH NUDY NIMA.... Tomeks wczoraj plakal,ze Was ni ma... mowil,ze stesknil sie za Wypychem i jego Popychem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Bieniu upala po plazy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 upalał chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Audi Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 chyba robił piaskowanie felgi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 chyba robił piaskowanie felgi dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Trzeniek zapomnial wspomniec, ze odpial wal co by palila mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 5 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Dzieki wszystkim za przybycie Czekam na fotki z plazy :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Ja już w domku , dzięki za miłą zabawę .Jak na pierwszy zlot to było Bienio wczorajsze atrakcje z twoim autem :notworthy: chociaż się coś działo Do zobaczenia na następnym Czekam na fotki z plazy :gwizdanie Właśnie będzie śmiechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Chrypę mam jak ch*j,ale było fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 ja jeszcze w ośrodku,0.76 promila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Chrypę mam jak ch*j,ale było fajne dziękuwa za uniformy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galec Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Ja już też dotarłem do domku. To był mój pierwszy zlot i było naprawdę superancko dzięki wszystkim naprawdę świetną zabawę :good: :good: Bieniek wczoraj wygrał i był gwoździem programu Ciekawe co sobie pomyślał ten gościu od Range Rowera jak drugi raz dzwonili żeby go wyciągali, a i tak dopiero traktor dał rade Do zobaczenia na zimowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi