Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

GTA 4 , kto gra, jak oceniacie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

GTA 4 wypas zresztą jak i pozostałe części. Przeszedłem wszystkie :cool1:

Opublikowano

wkurza mnie model jazdy, wszystkie auta są takie miękkie jak wysokie terenówki, obojętnie czy to właśnie terenówka czy sportowe auto :confused4:

Tyy... a czego Ty oczekiwales? :D

Przecie GTA to nie Gran Turismo :polew:

Opublikowano
  • Autor

no wiem wiem ale bez przesady :kox:

swoją drogą na gt5 to już chyba szans nie ma... tyle lat obiecują i CH

Opublikowano

Nie jestes na biezaco... przeciez gra ma wyjsc na jesieni [o ile znowu nie przeloza]. :)

A co do fizyki jazdy w GTA4 - moim zdaniem bardzo fajna, wypowo zrecznosciowa i wlasnie taka powinna byc w tej grze :kox:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor
Nie jestes na biezaco... przeciez gra ma wyjsc na jesieni

ja to słyszę już przynajmniej 2 lata :decayed:

Opublikowano
Nie jestes na biezaco... przeciez gra ma wyjsc na jesieni

ja to słyszę już przynajmniej 2 lata :decayed:

5 lat stary , dokładnie 5 lat

Opublikowano

no wlasnie, skad wziales te 2 :polew:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

bo nie pamiętałem ile minęło już czasu od poprzedniej wersji :)

5 lat żenada....

I jak tu nie grać w forze :gwizdanie:

Opublikowano

bo nie pamiętałem ile minęło już czasu od poprzedniej wersji :)

5 lat żenada....

I jak tu nie grać w forze :gwizdanie:

ja przede wszystkim za to walenie w chója , przekładanie wszystkiego , oszukiwanie przestawiłem sie z Sony na XBoxa :decayed: oni przynajmniej dotrzymuja słowa

Opublikowano

Dla mnie GTA 2, GTA 3 i Vice City wymiatają, IV jest już za bardzo taka.. "wypasiona" ogólnie nie przepadam za nowymi grami :good:

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam, czasami pogrywam jeszcze sobie w GTA IV a to dla tego że jest dużo ciekawych modów, np. dziś znalazłem Audi S4 z 2000r. czyli poczciwe B5 :)

http://gtamania.ru/load/139-2-0-2381 jak ktos gra to i moduje to da rade zainstalować, jeśli nie to na necie wszystko opisane :)

P.S na wielu stronach można znaleźć wiele audi do GTA4 i jesli kogoś nie stać na S4, RS6 itp to można zawsze witrualnie pojeździć.

Opublikowano

Witam, czasami pogrywam jeszcze sobie w GTA IV a to dla tego że jest dużo ciekawych modów, np. dziś znalazłem Audi S4 z 2000r. czyli poczciwe B5 :)

http://gtamania.ru/load/139-2-0-2381 jak ktos gra to i moduje to da rade zainstalować, jeśli nie to na necie wszystko opisane :)

P.S na wielu stronach można znaleźć wiele audi do GTA4 i jesli kogoś nie stać na S4, RS6 itp to można zawsze witrualnie pojeździć.

Chyba chodzi ci o GT4 czyli "Gran Turismo 4" - wyścigi , a temat jest o GTA4 czyli "Grand Theft Auto 4" - takie "The Sims" o złodzieju aut :decayed::kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Nie nie nie, mówie o GTA IV (grand theft auto IV ) jest juz multum modów podmieniających auta, np nasze kochane S4 B5 :)

P.S zainstalowałem to audi do GTA4 i musze stwierdzić że autor hu.... zrobił "handling" czyli ustawienia zachowań auta, więc jeśli ktoś by chciał to podeśle mu mój config który moim skromnym zdaniem jest o wiele lepszy :evil:

Edit: znalazłem filmik w necie prezentujący to audi w grze, musze jednak przyznać że w grze wygląda to lepiej niż na filmiku.

Opublikowano

uuuaaa... rewela. szkoda, ze na konsole nie ma takich bajerow ;)

ale na 2:40 pieknie przerysowal fele :disgust:

:decayed:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

uuuaaa... rewela. szkoda, ze na konsole nie ma takich bajerow ;)

Zobacz jakie tu sa resoraki i inne mody - ktore poprawiaja grafe i otoczenie a sa tego tony :wink4:

itd. itp.

zmina pogody :polew:

GTA 4 PC Water Mod "Extreme flood snowstorm" Download [HD]

maly modzik a wiele robi z grafa

ps. sa jeszcze inne :wink4:

zestaw Audi :decayed:

http://www.gtainside.com/en/download.php?do=cat&id=403

Fly zobacz co glupim malym programem 2.90MB :polew: robisz z GTA 4 :gwizdanie:

http://www.gtagaming.com/downloads/gta-iv/misc-mods/7743

3 x lepiej niz zwykla wersja GTA4 :wink4:

aby byl MAX :kox: :kox: :kox: trzeba miec przynajmniej 2 giga na karcie :gwizdanie: :kox:

obraz full hd :decayed: + wgrane gotowe niekomercyjne poprawki ulic ( dodatkowo okolo 4 giga :decayed: ktore robi WIELKIE WOW :shocked: )

i wtedy to jest :shocked: :shocked: :shocked:

Wiem cos o tym :decayed:[br]Dopisany: 15 Marzec 2011, 22:44_________________________________________________tu masz lambo przy jednym niekomercyjnym modzie graficznym

Grand Realism IV - Pushing Grand Theft Auto IV's Visual Realism 2010 Test

jest jeszcze wiele innych i mozna je laczyc :gwizdanie:

na konsoli moze za pare dobrych lat :gwizdanie:

przy nowszej generacji

i czesci GTA5 beda tak moze wygladaly auta :wink4:

[br]Dopisany: 23 Marzec 2011, 07:55_________________________________________________S4 B6 i S4 B8 bez graficznych poprawek :gwizdanie:

[br]Dopisany: 23 Marzec 2011, 08:20_________________________________________________

i lambo z modem reklamowym

[br]Dopisany: 23 Marzec 2011, 08:34_________________________________________________i na koniec :decayed:

mod samochodu + jeden dodatek graficzny ENB ( nie patch :decayed: )

http://www.youtube.com/watch?v=TkndVMtkEUs&feature=player_embedded#at=61

Opublikowano

Remik jak polepszyć to GTA przy rozdziałce 1920x1080? :P

Opublikowano

Remik jak polepszyć to GTA przy rozdziałce 1920x1080? :P

wlasnie na takiej gram przez HD tyle, ze szkielko 57 " :decayed:

TOSHIBA 57 Z 3030 DG :kox:

Wyglad GTA IV poprawisz przez niekomercyjne dodatki GTA IV + nowy oficjalny patch 1.0.7.0

Wszystko zalezy od tego jaka masz karte graf.

GTA IV na maxie to musi byc karta 2 GB lub przynajmniej 1.5 GB :gwizdanie:

do tego wgrywasz jeszcze sa cale kompletne nowe tekstury miast ( 1-2 GB a moze teraz i wiecej) :decayed:

zobacz jak gosciowi tnie z czesciowymi :decayed: dodatkami na starym patchu :polew: przy karcie 1gb Nvidia GTX 460 :gwizdanie:

poprawiasz wszystko :kox: zastepujac wiekszymi plikami :wink4:

sa tysiace innych mniejszych modow jak np. poprawki graficzne ENB itd., pojazdy, ubrania...

GTA 4 1941 Chevrolet !! ENB series Extreme Graphics [ Car mods + RealizmIV + VisualIV ]

GTA 4 Ferrari 599 XX !! ENB series Extreme Graphics [ Car mods + RealizmIV + VisualIV ]

Te filmiki z YouTube nawet przy ogladaniu 1080p :gwizdanie: ( a te wyzej sa 720p :polew: ) nie przedstawiaja oryginalnego obrazu ktory jest jeszcze lepszy

heh ori podstawa gry ma ponad 15GB a jeszcze dochodza dodatki :naughty:

moim zdaniem GTA 4 jest ciagle :decayed: najbardziej wymagajaca gra pod wzgledem sprzetu i grafy :decayed:[br]Dopisany: 26 Marzec 2011, 09:17_________________________________________________GTA 4 Mercedes CL63 AMG !! ENB series Extreme Graphics [ Car mods + RealizmIV + VisualIV ]

ulubiony Hamman

ps. moja czarna A4 by do niego pasowala :naughty:

GTA 4 BMW M3 HAMANN E92 !! ENB series Extreme Graphics [ Car mods + RealizmIV + VisualIV ]

Opublikowano
:slina: ciekawe jak by to u mnie wyglądało :D ahah ale może sprawdzę zassam GTA IV i się sprawdzi ..na Piratach też banglają te mody?czy jak??
Opublikowano

To z grafiką u mnie cieniutko. :confused4: GTX275 z 900mb ram tylko, na fizykę mam dołożoną tylko 8600. Muszę jeszcze procka podciągnąć w górę bo na stockowych taktowaniach jedzie. Mam go prawie dwa lata ma potencjał a nie kręcę. :wallbash: i7920 D0