Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Wstawienie klimy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oplaca sie czy nie >? :D jakie koszta sa takiego wstawienia ? :D

Opublikowano

W dziale Warsztat jest opis montażu klimy w 1Z Kolegi Szymoonk, zakładał sam i wyszło całkiem zgrabnie pomimo braku oryginalnej wiązki gdzie interweniował elektryk.

Opublikowano

koszt założenia manualnej części koło 1200 zł jak dobrze się poszuka może nawet taniej a elektryka to już inna bajka ale dużo roboty nie ma więc powinneś zmieścić się w 1500 spokojnie ja też teraz montuje [br]Dopisany: 12 Czerwiec 2010, 14:21_________________________________________________http://moto.allegro.pl/item1070345288_klimatyzacja_kompletna_audi_a4_95_00r.html

dzwoniłem do gościa 100% od diesla i wersja europejska tylko to jest climatronik jak byś chciał kupić to kup bez nagrzewnicy bo więcej roboty jest wtedy gostek mówi że bez nagrzewnicy koszt 1000 zł a nagrzewnice musiałbyś kupić z passata b5 podchdzi tylko manualna oraz pokrętła nawiewów z funkcją AC groszowe sprawy około 250 zł (nagrzewnica + pokrętła)

Opublikowano

Warto włożyć, w upalne dni nie będziesz żałował. Sam też włożyłem manuala.

Elektryka wcale nie jest taka straszna, jeżeli masz jakieś pojęcię o prądzie. Służe pomocą

Koszt części różny, ja wykorzystałem wszystko co się dało z anglika, te graty miałem za darmo (chłodnica, kompresor + podstawa, osuszacz) pozostałe dokupić przewody i obudowe nagrzewnicy+panel sterowania.

Mała uwaga: uważaj na gwinty w przewodach, są ulaminiowe i łatwo się utleniają i później jest problem z odkręceniem

Opublikowano
  • Autor

hehe ja bladego pojecia nie mam o tym a ile taki mechanior od klimy wezmie za wstawienie ? nie climatronika :P

Opublikowano

Po co ci jakiś specjalista od klimy, Spokojnie sam będziesz w stanie to zrobić jeśli masz jakieś pojęcie albo jakiś gość mający pojęcie i pomoc jakiegoś elektryka samochodowego Jak to już było napisane wyżej. Koszt tak czy tak jest spory ale chłodek w upalny dzień :heat: bezcenny

Opublikowano

pany ja właśnie montuje u siebie climatronika i powiem tyle masakra :kox: pierdół pierdółek i milion kabli :tongue4:

Opublikowano

dobrze że żeś panie przekładki nie robił, tam masz fajną łamigłówkę :>