Opublikowano 3 Września 201214 l Gewinde ładnie wygląda jak tyle był malowany to przynajmniej jakoś wygląda hehe ;-) ---------- Post dopisany at 09:34 ---------- Poprzedni post napisany at 09:33 ---------- ta rozporka dolna to chcesz sobie krzywde zrobic? czy gewinde zakladasz dla sztuki by miec w liscie modow (sarkazm off ) A co złego w tej rozpórce dolnej ? Tak czy inaczej ona już siedzi ;-) to ze nie posadzisz fury odpowiednio nisko ... Ona się wyciera po pewnym czasie Co Ty nie powiesz u mnie nie ma tam sie co wycierac, boje sie ze te resztki odpadna
Opublikowano 3 Września 201214 l Autor Zobaczymy, zdemontować przecież to nie problem ;-) Marcinie, pamiętasz o wymierzeniu tych dekielków dla mnie ;-) ?
Opublikowano 3 Września 201214 l Gewinde ładnie wygląda jak tyle był malowany to przynajmniej jakoś wygląda hehe ;-) ---------- Post dopisany at 09:34 ---------- Poprzedni post napisany at 09:33 ---------- ta rozporka dolna to chcesz sobie krzywde zrobic? czy gewinde zakladasz dla sztuki by miec w liscie modow (sarkazm off ) A co złego w tej rozpórce dolnej ? Tak czy inaczej ona już siedzi ;-) to ze nie posadzisz fury odpowiednio nisko ... Ona się wyciera po pewnym czasie Co Ty nie powiesz u mnie nie ma tam sie co wycierac, boje sie ze te resztki odpadna Ona po kilku uderzeniach tak się wytrze i powygina że już jest w miarę dobrze:kox:
Opublikowano 3 Września 201214 l Zobaczymy, zdemontować przecież to nie problem ;-)Marcinie, pamiętasz o wymierzeniu tych dekielków dla mnie ;-) ? pamietam ze swoim bajzlem sie nie wyrabiam:thumbdown:
Opublikowano 7 Września 201214 l Autor Wiesz co, właśnie znalazłem jakaś firmę w Krakowie która tym handluje: DEKIELKI ZAŚLEPKI DO FELG 42 RODZAJE - KRAKÓW (2597376483) - motoAllegro Podjade do nich z felgą i coś dobiorę ;-) ---------- Post dopisany 07-09-2012 at 10:37 ---------- Poprzedni post napisany 03-09-2012 at 12:21 ---------- Siadłem wczoraj chwilę przy boczkach ;-) Kiedyś w 80-tce dokładałem dodatkowe oryginalne maty wygłuszające boczki i w środku było ciut ciszej ;-) Wczoraj zrobiłem to samo w A4 ;-) Jest ciut ciszej aczkolwiek nie ma takiej róznicy jak w 80-tce. Zobaczę jeszcze dzisiaj w trasie ;-) Za to sam boczek się fajnie usztywnił i teraz nawet jak włączę audio na max to nie ma ani jednego pierdnięcia ;-) To chyba najtańsza i najmniej kolizyjna w boczek metoda na brak pierdów z boczków ;-)
Opublikowano 7 Września 201214 l Miał, ale ma podwójnie jak ja Powaga? Leza mi z angola i tak sie zastanawiam nad zrobieniem tego
Opublikowano 7 Września 201214 l Autor a to nie miałeś tego:shock3: miałem, miałęm, ale tak jak pisze MAX, mam teraz 2x ;-) Leciałęm dzisiaj w trasie i jest kapkę ciszej ;-) Tanio a jednak coś daje Najbardziej jestem zdziwiony tym że już mi wogóle boczek nie pierdzi ;-)
Opublikowano 14 Października 201213 l Autor Turbo i kolektor siedzą, jutro wskakuje nowe sprzęgło ze sztywnym kołem i program. Tymczasem trochę pokręciłem i zszedłem wszędzie do poziomu 62,5cm ;-) Tutaj martwi mnie tylko odległość od sprężyn, bo w zasadzie jak zacznie pracować to pewnie się otrze o rant felgi :/ Dystans ? Tylko jaki ? Tutaj jak się zgrywa z linią nadwozia: Tylko teraz tak. Jak wleci dystans i tak mi się schowa koło to po rancie i błotniku :/ ---------- Post dopisany at 01:37 ---------- Poprzedni post napisany at 01:35 ---------- Linki do większej ilości zdjęć jak zwykle w pierwszym poście ;-)
Opublikowano 15 Października 201213 l Turbo i kolektor siedzą, jutro wskakuje nowe sprzęgło ze sztywnym kołem i program. Tymczasem trochę pokręciłem i zszedłem wszędzie do poziomu 62,5cm ;-)http://audi.pacula.eu/wp-content/gallery/audi-a4-b5-regulacja-gwintu/audi_a4_b5_krecimy_gwintem_2_05.jpg Tutaj martwi mnie tylko odległość od sprężyn, bo w zasadzie jak zacznie pracować to pewnie się otrze o rant felgi :/ Dystans ? Tylko jaki ? http://audi.pacula.eu/wp-content/gallery/audi-a4-b5-regulacja-gwintu/audi_a4_b5_krecimy_gwintem_2_01.jpg Tutaj jak się zgrywa z linią nadwozia: http://audi.pacula.eu/wp-content/gallery/audi-a4-b5-regulacja-gwintu/audi_a4_b5_krecimy_gwintem_2_06.jpg Tylko teraz tak. Jak wleci dystans i tak mi się schowa koło to po rancie i błotniku :/ http://audi.pacula.eu/wp-content/gallery/audi-a4-b5-regulacja-gwintu/audi_a4_b5_krecimy_gwintem_2_09.jpg ---------- Post dopisany at 01:37 ---------- Poprzedni post napisany at 01:35 ---------- Linki do większej ilości zdjęć jak zwykle w pierwszym poście ;-) zerwij to dziadostwo z tylnego zderzaka wreszcie stoi jak u mezczyzny daj 5mm i styknie
Opublikowano 15 Października 201213 l Autor zedrę zedrę spokojna Twoja głowa ;-) tylko 5mm będzie bez kołnierza nie ?
Opublikowano 15 Października 201213 l zedrę zedrę spokojna Twoja głowa ;-)tylko 5mm będzie bez kołnierza nie ? auto z francji?tak bez kolnierza, bedzie ok
Opublikowano 15 Października 201213 l U mnie 6mm już lekko "trzepotrzepało" bo juz wtedy felga sie w zasadzie bie opiera na kolnierzu
Opublikowano 15 Października 201213 l Ogr, jednak wziałes jednomasa? jak sprzęgło do tego bez wzmocnienia to był to błąd:wink: