Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] OGrowóz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

To na 5mm jeszcze się opiera ? Śruby zostają te same ?

Kowi, będzie dobrze ;-) Cały zestaw będzie kupowany ;-)

---------- Post dopisany at 10:17 ---------- Poprzedni post napisany at 10:15 ----------

Tak tak, auto z francji ;-)

Opublikowano

Mi nie chodzi o to czy cały zestaw, tyle że AJM robi duży moment obrotowy, a sprzęgło z 1Za nie ogarnie na długą mete takiego momentu:wink: Na forum pare osób ma to sprzęgło ale po wzmocnieniu u radzika, reszta wróciła w bardzo krótkim czasie do dwumasa:wink: a cenowo jak za nowe niewiele drozej to wychodzi:wink: a AWX i 390nm daje sobie świetnie rade:decayed:

Opublikowano
To na 5mm jeszcze się opiera ? Śruby zostają te same ?

Kowi, będzie dobrze ;-) Cały zestaw będzie kupowany ;-)

---------- Post dopisany at 10:17 ---------- Poprzedni post napisany at 10:15 ----------

Tak tak, auto z francji ;-)

chyba takie same, zobaczysz ile ci bedzie wystawac leb sruby po nalozeniu dystansu, 5 mm jeszcze opiera kapke ciutke :D

Opublikowano
  • Autor

Macie jakiegoś sprawdzonego dostawcę ? Widzę że na Allegro jest tego trochę.

Opublikowano
Macie jakiegoś sprawdzonego dostawcę ? Widzę że na Allegro jest tego trochę.

dystanse,dystanse krakw,ring auto tuning - o firmie daleko nie masz ;)

Opublikowano

ja swoje kupowałem u tego gościa Informacje o Użytkowniku Tomcio1508 i wszystko ok, ładne wykonane bez badziewiarstwa, nie bija :decayed:

Opublikowano
ja swoje kupowałem u tego gościa Informacje o Użytkowniku Tomcio1508 i wszystko ok, ładne wykonane bez badziewiarstwa, nie bija :decayed:

Ring tunning te robi robi polecane dystanse, przynajmniej mechanik Ogr-a je poleca ;) A Ogr ma tam rzut beretem zeby podjechac ;)

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

O dzięki, zadzwonię tam jutro ;-) Szybciej tam chyba dojdę niż dojadę ;-)

---------- Post dopisany 12-03-2013 at 15:04 ---------- Poprzedni post napisany 15-10-2012 at 19:47 ----------

Zamówiłem Symphony pod CARPC ;-) Będzie trochę zabawy ale powinien wejść ekran 10" w obudowę ;-)

Opublikowano

Gdzie ten temat był że ja go nie widziałem?:decayed:

• 5 tygodni później...
Opublikowano
  • Autor

Przezimował sobie trochę ;-) Muszę zaaktualizować trochę zarówno temat jak i bloga o nowe rzeczy ;-)

---------- Post dopisany at 11:14 ---------- Poprzedni post napisany at 15:27 ----------

Prosiaki siadły lux ;-) Jak wcześniej wystawały poza obrys tak teraz się elegancko zlały z linią nadwozia ;-) Jeszcze muszę kapsle zrobić ;-) Na lekkiej glebie felgi z przodu się schowały i rant nie wystaje już poza auto ;-) Narazie tak stoi (tak wiem brudny i tak wiem że jeszcze koza - niech się trochę ułoży :-)

19" 8.5" ET35 i obie gumy 215/35 ;-)

audi_a4_b5_kw_rh_turbo_lato_2013.jpg

Opublikowano

ładnie na tych prosiakach wygląda :wink: będziesz jeszcze przód ścigał troszke niżej, bo na zdjęciu wygląda jakby byl c iut wyżej o tyłu?

Opublikowano

Jest prezencja na tych felach :) ale przydałby się niżej zejść

Widziałbym takie u siebie

Opublikowano
  • Autor
ładnie na tych prosiakach wygląda :wink: będziesz jeszcze przód ścigał troszke niżej, bo na zdjęciu wygląda jakby byl c iut wyżej o tyłu?

Chyba złudzenie bo tył akurat był 0,5cm wyżej ;-)

Opublikowano

nooo to Paaanie, zrób porządne fotki, jak już taka prezencja jest, a nie nas tu karmisz jakimiś z tostera :decayed:

Opublikowano
  • Autor
Jest prezencja na tych felach :) ale przydałby się niżej zejść

Widziałbym takie u siebie

Pewnie by się przydało. Narazie niech się ułożą ;-)

---------- Post dopisany at 11:54 ---------- Poprzedni post napisany at 11:53 ----------

nooo to Paaanie, zrób porządne fotki, jak już taka prezencja jest, a nie nas tu karmisz jakimiś z tostera :decayed:

O 3 w nocy skończyliśmy kręcić to nawet nie było sił na fotki z aparatu który i tak został w domu ;-)

Opublikowano
Prosiaki siadły lux ;-) Jak wcześniej wystawały poza obrys tak teraz się elegancko zlały z linią nadwozia ;-) Jeszcze muszę kapsle zrobić ;-) Na lekkiej glebie felgi z przodu się schowały i rant nie wystaje już poza auto ;-) Narazie tak stoi (tak wiem brudny i tak wiem że jeszcze koza - niech się trochę ułoży :-)

19" 8.5" ET35 i obie gumy 215/35 ;-)

http://audia4.nazwa.pl/public/audi_a4_b5_kw_rh_turbo_lato_2013.jpg

pasują mu te prosiaczki :thumbup1:

Opublikowano
  • Autor

Zastanawiam się teraz czy jak ta przednia felga się schowała to czy nie wejdą tam opony 225/35.

Opublikowano

Noo ladnie prosie weszło,podoba mi się tylko trochę pokręcić:naughty:

Opublikowano

teraz gleba i idealne spasowanie efekt finalny malina :kox:

Opublikowano
  • Autor

Zobaczę jeszcze jak się ułoży. Idealnie nigdy nie będzie bo raz ze jest jeszcze wspolczynnik żona, a dwa ze jak go podadze to przy dobiciu amora posadze rant felgi na blotniku. Tylko mi nie, mówcie aby rolowac bo patrz punkt pierwszy :-)