krystianx85 Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 słabo leci moz przewód jest pękniety jak zamykasz klape przy zawiasie , ja tak miałem i jeszcze zalewało mi silniczek od wycieraczek
crazybutcher Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 niestety to chyba nie ten element zaznaczony na czerwono...http://s4.postimage.org/B41CS.jpg ten element co ja wyjąłem można go wyjąć zaraz po zdjęciu osłonki ... i jego się nie wykręca tylko po prostu wyciąga... [br]Dopisany: 15 Czerwiec 2010, 22:58_________________________________________________ja tą część muszę zamienić na 4 chyba... bo ja zamiast czwórki mam inną czwórkę pokazaną wyżej na zdjęciu:) Witam, odświeżam temat tylko po to, aby rozwiać wątpliwości na temat tej dyszy. Jest to dysza do Seata leona lub Skody Octavii 97 - 00, tu jest link: Dysze i elementy spryskiwaczy - SEAT LEON - dysza spryskiwacza tylnej szyby - Audi/VW Ja mam obecnie problem z dyszą,bo nie chce psikać i muszę niestety kupić nową,która kosztuje ok. 40 zeta :/
Rekomendowane odpowiedzi